Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΆΜΦΙΣΣΑΣ: "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ"!

Απίστευτα περιστατικά καταγράφηκαν χθες στην Πολεοδομία Άμφισσας, με επίσκεψη μηχανικών στον Εισαγγελέα αλλά και κλήση της Αστυνομίας στην υπηρεσία. Όλα συνέβησαν χθες, ημέρα κοινού για την Πολεοδομία. Οι μηχανικοί που είχαν προγραμματισμένα ραντεβού με υπαλλήλους δεν εξυπηρετήθηκαν ενώ η κεντρική πόρτα που οδηγεί στα γραφεία των υπαλλήλων ήταν κλειστή, μην επιτρέποντας έτσι τους ιδιώτες να μεταβούν στα γραφεία των υπαλλήλων.
 Ταυτόχρονα οι ιδιώτες μηχανικοί ενημερώθηκαν ότι δεν πρόκειται να ξαναπραγματοποιηθούν ραντεβού κι όλες οι διεκπεραιώσεις θα γίνονται μέσω αιτήσεων κι έγγραφων ενημερώσεων.
Η αντίδραση των ιδιωτών μηχανικών ήταν άμεση καθώς η διεκπεραίωση χωρίς φυσική επικοινωνία είναι πρακτικά αδύνατη, ενώ η Πολεοδομία παρουσιάζει ήδη τεράστια προβλήματα γραφειοκρατίας και τα έγγραφα διεκπεραιώνονται εκπρόθεσμα ή δεν διεκπεραιώνονται ποτέ!
Εκπρόσωποι του Συλλόγου Μηχανικών μετέβησαν αμέσως στον Εισαγγελέα, ο οποίος επικοινώνησε,
τηλεφωνικά με την υπηρεσία και ενημερώθηκε ότι η πόρτα είναι ανοιχτή.

Αυτό οδήγησε τελικά τους μηχανικούς να μεταβούν ξανά στην Πολεοδομία και τελικά να καλέσουν την Αστυνομία για να καταγράψει το γεγονός.
Η Αστυνομία όταν κατέφθασε διαπίστωσε και κατέγραψε ότι η πόρτα ήταν κλειστή, ενώ χρειάστηκε οι αστυνομικοί να περιμένουν με έντονο ύφος μέχρι να ανοίξει η κλειδωμένη πόρτα ώστε να συναντήσουν την προίσταμένη της υπηρεσίας.

Ο Σύλλογος Μηχανικών αναμένεται να επανέλθει στο θέμα, καθώς -όπως τονίστηκε- όλη αυτή η κατάσταση είναι έκρυθμη κι αντίθετη με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Δελφών.(δείτε εδώ)

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς (και μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά), η χθεσινή ημέρα χαρακτηρίστηκε από το "σπασμένο τηλέφωνο" μεταξύ της Πολεοδομίας, του Εισαγγελέα και της Αστυνομίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: