Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΒΟΛΟΒΔΟΜΑΔΑ…

Μπορούμε να την πούμε και διαβολο-βδομάδα.
Η Μέρκελ έρχεται σήμερα.
Ο Νταβούτογλου την Τετάρτη.
Στοιχηματίζουμε ότι την Πέμπτη θα εμφανιστεί ο ΓΑΠ, θεωρώντας ότι πρόκειται για την εβδομάδα που όλα τα διεθνή happening γίνονται στην Αθήνα…
Η οποία θα θυμίζει φρούριο, το οποίο και θα προσπαθήσουν να εκπορθήσουν οι ορδές του ΣΥΡΙΖΑ σε συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι και έχουν αναλάβει την αντιψεκαστική αεράμυνα. Η πολιορκία θα κρατήσει όσες ώρες θα μείνει η Αγγέλα στην ΑΘήνα. Μέσα στις έξι αυτές ώρες, ο Στρατάρχης Στρατούλης θα αναμένει την παράδοση της πόλης λόγω πείνας και έλλειψης εσπρέσο.
Τα κλειδιά της πόλης θα τα πάρει,
ο Τσίπρας από τη Μέρκελ. Από τη στιγμή που μιλά την ίδια γλώσσα με τον Βίλλυ Μπραντ έχει όλα τα εχέγγυα για να γίνει ύπατος αρμοστής. Στη συνέχεια Ράιχενμπαχ και Τόμσεν θα τον αναμένουν για το Πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Όλα αυτά θα συμβαίνουν την ώρα του Γιάννη Στουρνάρα, που πάει για «θετικό» αποτέλεσμα στο Eurogroup. Παλιά στη Λάρισα, όταν ερχόταν η «ώρα του Γιάννη Βαλαώρα» η ΑΕΛ πήγαινε μόνο για νίκη.
Στη Μέρκελ δεν χρειάζεται να δώσουν κανένα άλλο στοιχείο για την ύφεση και την ανεργία που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές της, παρά μόνο το γεγονός ότι 120 άνεργοι ενδιαφέρονται για μια θέση τσοπάνη στη Λάρισα…
Αν ζητηθεί άτομο για να εκτελέσει χρέη «γκομενοφύλακα» θα προσέλθουν χιλιάδες.
Σχετικά με την απαγόρευση συναθροίσεων που γίνεται χαμός, τα πράγματα είναι απλά και ρυθμίζονται από το εθιμικό δίκαιο. Ισχύει ότι και στον έρωτα: μέχρι έξι είναι δεσμός, από επτά και πάνω διαδήλωση.
Μπορούμε ασφαλώς και να κρατήσουμε αιχμάλωτη την καγκελάριο, μέχρι να διαγραφεί όλο το χρέος και μας δώσουν και κάτι για τα περιττά έξοδα των επόμενων ογδόντα ετών, αλλά από τη στιγμή που ο Σώρρας επιμένει ότι τα 600 δις υπάρχουν, η κίνηση κρίνεται περιττή.
Αν παρόλα αυτά, ο Λαφαζάνης εισηγηθεί ότι δεν πρόκειται για μονομερή ενέργεια, θα την κρατήσουμε την Ανγκέλα.
Κατά τη διάρκεια της ομηρίας της, θα την ανακρίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με τις επιταγές των συμβάσεων της Γενεύης, σχετικά με την ανθρωπιστική διαχείριση των θυμάτων πολέμου και ιδιαιτέρως συμφώνως με τα άρθρα της τέταρτης Σύμβασης, τα οποία και ορίζουν εκτενώς τα βασικά δικαιώματα των αιχμαλώτων.
Την ίδια στιγμή, γερμανικά έντυπα προειδοποιούν την καγκελάριο να προσέχει, καθώς πάει στο «στόμα του λύκου». Τελικά ίσως οι Γερμανοί μας φοβούνται περισσότερο από ότι εμείς αυτούς.
Πάντως κάποιοι επιμένουν ότι οι ογκώδεις διαδηλώσεις θα είναι διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της Κυβέρνησης, αν δεν συνοδευτούν από έκτροπα.
Αρκεί στην κεφαλή της πορείας να μη μπουν οι υπέρβαροι, γιατί άντε μετά να πείσουμε την καγκελάριο ότι πεινάμε και αυτό που βλέπει είναι το αποτέλεσμα της κακής διατροφής.

Πηγή:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: