Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΝΕΙ... ΕΞΩΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο η Στέισι ΜακΓκιλ μετακόμισε, ήξερε πως στο νέο της σπίτι στο Λάφμποροου θα ζούσαν τρία άτομα. Η ίδια, ο σύντροφός της και η 18 μηνών κόρη τους. Τελικά ανακάλυψαν πως είχαν... παρέα. Γιατί η 29χρονη ισχυρίζεται πως στο σπίτι της κατοικεί το φάντασμα ενός άνδρα! Και ζητά επίμονα να της βρουν ένα νέο σπίτι! Σύμφωνα με την ΜακΓκιλ, ο απρόσκλητος συγκάτοικος είναι ο Νάιτζελ. Το πνεύμα που σύμφωνα με την ίδια αναβοσβήνει τα φώτα στο σπίτι,
αλλάζει θέση στις αφίσες στους τοίχους, παίζει με τις ηλεκτρικές συσκευές και κάνει τα πατώματα να τρίζουν.
«Μία ημέρα ξυπνήσαμε ξημερώματα από το θόρυβο εργασιών. Ακουγόταν πολύ δυνατά, αλλά δεν υπήρχε κανείς που να κάνει εργασίες. Ήταν το φάντασμα», διηγείται η παθούσα.
Η 29χρονη δεν τα λέει στον... αέρα όλα αυτά. Έχει και επιστημονική επιβεβαίωση! Ο ερευνητής παραφυσικής δραστηριότητας, Ντέιβ Βίκερς έκανε τη δική του... αυτοψία στο σπίτι. Σύμφωνα με τον «ειδικό» λοιπόν, το φάντασμα είναι ενός άνδρα που πλησιάζει τα 40 χρόνια, το οποίο ήθελε να του «μιλήσει» στη δεύτερη επίσκεψή του στο σπίτι. «Του επέτρεψα να με χρησιμοποιήσει σαν ενδιάμεσο και να μου δώσει το μήνυμά του γράφοντας. Πήρα ένα κομμάτι χαρτί, σκέφτηκα τον Νάιτζελ και το χέρι μου άρχισε να κουνάει το στυλό. Αν και εξετάσαμε αργότερα το μήνυμά του, ήταν δύσκολο να το διαβάσουμε. Παρόλα αυτά καταλήξαμε πως το πνεύμα δεν είχε κακές προθέσεις», κατέληξε ο Βίκερς.

Ο οργανισμός που έχει παραχωρήσει το σπίτι στην ΜακΓκιλ- υπάρχουν πολλές τέτοιες ενώσεις στη Βρετανία που παρέχουν κατοικίες με χαμηλό ενοίκιο σε οικογένειες αναζητούν στέγη- έχει ενημερωθεί για την κατάσταση, αλλά επιμένουν πως κανείς από τους προηγούμενους τρεις ενοίκους του συγκεκριμένου σπιτιού δεν είχε αναφέρει ανάλογα προβλήματα.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: