Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΝΙΚΗΣΕ! ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΓΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύοντας ότι η ξενοφοβική ρητορική του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει διαβρώσει ήδη την αμερικανική κοινωνία.
Όπως γράφει το «newsit»:  Όλα έγιναν το Σάββατο το απόγευμα σε ένα μαγαζί όταν ο Θανάσης Παπούλιας και η σύζυγός του Σοφία στέκονταν στην ουρά του ταμείου και ενώ περίμεναν, συζητούσαν, όπως συνηθίζουν όταν να μιλούν μεταξύ τους, στα ελληνικά. Και οι δυο είναι παιδιά μεταναστών, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στις ΗΠΑ και άρα είναι Αμερικανοί πολίτες.
Τα όσα έγιναν εξιστόρησε ο ίδιος ο Θανάσης Παπούλιας μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, όπου ανέβασε και το video,
αλλά και από το blog του: excusemeareyougreek.com.

«Στεκόμουν στην ουρά σε ένα σούπερ μάρκετ, μιλώντας στη γυναίκα μου… στα ελληνικά. Από το πουθενά, άκουσα κάποιον να γκρινιάζει πίσω μου και φάνηκε πως κάτι ήθελε να μου πει. Γύρισα και είπα «συγγνώμη;» και άκουσα να φωνάζει «να μιλάτε γ@@@μενα αγγλικά, εδώ είναι Αμερική». Έμεινα σοκαρισμένος. Ακολούθησε κάθε βρισιά που υπήρχε το περιορισμένο λεξιλόγιό της. Για να με περιγράψει, να μου πει να γυρίσω πίσω στη χώρα μου! Το αστείο είναι πως πίστευα πως ΕΙΜΑΙ στη χώρα μου, στη χώρα που γεννήθηκα, στις ΗΠΑ. Μετά, το καλύτερο ήταν πως έπαθε σοκ όταν της απάντησα σε άψογα αγγλικά. Αλλά δεν σταμάτησε. Συνέχισε να βρίζει, να μου λέει πως εδώ είναι Αμερική. Τη λυπάμαι τη γυναίκα αυτή» έγραψε ο Θανάσης Παπούλιας, σημειώνοντας πως το «ευτυχές» του πράγματος είναι πως το ζευγάρι δεν είχε μαζί του τα παιδιά του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η μάνατζερ του καταστήματος, όταν άκουσε τι συνέβαινε, παρενέβη και ζήτησε από τη γυναίκα να φύγει από το μαγαζί.
«Καλέστε την αστυνομία, δεν με νοιάζει. Να μιλάτε Αγγλικά. Μιλάτε Αγγλικά» ακούγεται η γυναίκα να λέει στο video. «Δεν είστε ευπρόσδεκτη εδώ αν το κάνετε αυτό» ακούγεται να λέει μια γυναίκα, που φαίνεται να είναι η μάνατζερ του καταστήματος. Και στη συνέχεια, πλησιάζει τη γυναίκα που επιτέθηκε στο ζευγάρι, της παίρνει από τα χέρια ένα μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια της και εκείνη φεύγει εκνευρισμένη!
Δείτε το απίστευτο περιστατικό:
(πηγή: newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια: