Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΥΚΛΕΙΔΗ... ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΜΕΤΟΧΕ ΤΗΣ BLACK ROCK

Βασιλης Πολυχρονης
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΣΑΝ ΥΠ.ΟΙΚ. ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΡΙΩΔΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!
Μάλιστα. Ο άνθρωπος που ως ΥΠ.ΟΙΚ. υπέκυψε στους δανειστές και επέβαλλε στην...
ελληνική κοινωνία την υποχρέωση τήρησης πρωτογενών πλεονασμάτων της τάξης του 3,5% μέχρι το 2023 και 2,2% μέχρι...τη Δευτέρα Παρουσία και διατεινόταν πως "θα πιαστούν εύκολα τα πλεονάσματα",κατηγορεί από τη θέση της αντιπολίτευσης πια τη νέα κυβέρνηση (η οποία ως αντιπολίτευση...υπερψήφισε μαζί με την τότε κυβέρνηση όλες τις υποχρεώσεις που απέρρεαν από το 3ο μνημόνιο) που δηλώνει πως "δεν υπάρχει πρόβλημα με το πλεόνασμα για το 2019 και το 2020" και ζητάει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση για να μειωθούν τώρα κι όχι από το 2021!
Μάλιστα,δηλώνει πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση,
θα ζητούσε να μειωθεί ο στόχος πλεονάσματος...από το 2020,δηλαδή ένα χρόνο πριν από το στόχο που έχει θέσει η ΝΔ,λες και το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι...ο ένας χρόνος παραπάνω τήρησης των υπερπλεονασμάτων κι όχι η περιοριστική πολιτική (μέχρι το 2060) που έχει επιβληθεί στην ελληνική οικονομία από τους δανειστές κι έχουν συμφωνήσει να τηρήσουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ,όσο και η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ κι όλοι οι ευρώπληκτοι που δεν τος νοιάζει η ευημερία του λαού,αλλά μόνο η δική τους πολιτική επιβίωση!
Αυτό στο χωριό μου,Ευκλείδη...μαρξιστή μέτοχε της Black Rock (που καίει τα δάση του Αμαζονίου,αλλά εσύ δεν βγάζεις κιχ για το έγκλημα που σου αποφέρει κέρδη μέσω των μερισμάτων των με μετοχών σου σε αυτήν) το λένε στρουθοκαμηλισμό και...της υποκρισίας το ανάγνωσμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: