Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: O ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ… ΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ

Μια αποκάλυψη για τα όσα είχαν προηγηθεί της συναυλίας του Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο, κάνουν σήμερα τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης παρά την οργή του για την πορεία του πρωθυπουργού και παρά την κατάσταση της υγείας του, σήκωσε το ακουστικό και πήρε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για να τον καλέσει να παραβρεθεί στη συναυλία.
Θέλησε να το κάνει για θεσμικούς λόγους και σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα ο πρωθυπουργός το άφησε ανοιχτό αν δεν είχε άλλες υποχρεώσεις.
Φυσικά, το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Τσίπρας δεν είχε καμια άλλη υποχρέωση πρωθυπουργικών καθηκόντων. Όμως, προτίμησε να μην πάει, ουσιαστικά στήνοντας τον Μίκη Θεοδωράκη που του τηλεφώνησε να τον προσκαλέσει προσωπικά.
Ο λόγος όπως αναφέρουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ήταν οτι στο Μαξιμου φοβήθηκαν την αντίδραση του κόσμου που όντως κατέκλυσε το Καλλιμάρμαρο. Τα «γιούχα» δεκάδων χιλιάδων θεατών που θα καταγραφόταν σε χιλιάδες βίντεο δεν θα ηταν οτι καλύτερο για το ήδη επιβαρυμένο κλίμα για τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: