Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΕΝΑΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Σε διασκεδάζουν οι παραστάσεις που δίνουν καθημερινά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τελευταίο επεισόδιο πρωταγωνιστεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππά. Είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σταθμό και ζήτησε να τιμωρηθεί ο φαντάρος που μίλησε σε συγκέντρωση του ΚΚΕ. “Δεν νοείται ένας άνθρωπος ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του, με τη στολή, να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο, μιλώντας εξ ονόματος του στρατού. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα μπορεί να εκτρέψουν την όλη κατάσταση. Ο στρατός πρέπει να υπακούει σε συγκεκριμένους κανόνες. Είναι αδιανόητο. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και η αντίστοιχη πειθαρχική ποινή, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Π. Παππάς.

Είχαν προηγηθεί στην διατύπωση ανάλογων απόψεων ο Θάνος Πλεύρης και η Αφροδίτη Λιατινοπούλου. Εξυπακούεται ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγκάστηκε με ανακοίνωση του να “αδειάσει” τον βουλευτή αναφέροντας ότι “στη χώρα μας, οι κληρωτοί δεν στερούνται των πολιτικών τους δικαιωμάτων, κατά τη διάρκεια της θητείας τους”.

Ο Πέτρος Παππάς όμως επιμένει στις απόψεις του και με παρέμβασή του στο “Χ” κάνει λόγο ότι “το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, διαστρεβλώνει τα όσα είπα σχετικά με ομιλία κληρωτού στρατιώτη σε εκδήλωση για την σύρραξη στην Παλαιστίνη”. Ρε, βλάκα, δεν υπάρχει καμιά “σύρραξη στην Παλαιστίνη”, αλλά εισβολή του Ισραηλινού στρατού που δημιουργεί εκατόμβες νεκρών κύρια γυναικόπαιδων. Αντε, με τους γιαλαντζί “αριστερούς” που μπλέξαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: