Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ 45ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Αλλο ένα επεισόδιο ξυλοδαρμού με πρωταγωνιστές οπαδούς της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε απόψε το βράδυ, αυτή τη φορά σε καφέ μπαρ της πόλης των Σερρών. Θύμα της επίθεσης έπεσε ένας 45χρονος μέλος της οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι.Το επεισόδιο συνέβη νωρίς το βράδυ, όταν πέρασαν μπροστά από το κεντρικό καφέ μπαρ, στις Σέρρες, περίπου 20 μέλη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος, την στιγμή εκείνη, μίλησε απαξιωτικά για τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα οι πιο ένθερμοι να του επιτεθούν και να υποστεί δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, όπου
του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ όπως αναφέρουν οι παρόντες στο περιστατικό, πρόκειται για αντίποινα απέναντι στους "αριστεριστές" μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν πριν από λίγες μέρες σε νεαρό μέλος της Χρυσής Αυγής.
Η υπόθεση πρόκειται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς ο 45χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα καταθέσει μήνυση κατά των μελών της Χρυσής Αυγής που του επιτέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: