Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο... ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΚΛΕΒΕ 6% ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΜΙΣΜΑ

Χάι τεκ κομπίνα με τα καύσιμα. «Καθαρός», «βρώμικος» ή «βρωμιάρης»… Αυτή ήταν η κλιμάκωση για να χαρακτηρίσουν τα μέλη του κυκλώματος, που δραστηριοποιούνταν στη λαθρεμπορία μεγάλων ποσοτήτων υγρών καυσίμων, τις πειραγμένες αντλίες.
Όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το Έθνος, ο «βρωμιάρης» ήταν οι πιο πειραγμένες αντλίες που έκλεβαν 6% σε κάθε γέμισμα ανυποψίαστου καταναλωτή. 
Τα μέλη των κυκλωμάτων χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα «τεχνάσματα» για να αποκρύπτουν στοιχεία της παράνομης δράσης τους και να δυσχεραίνουν τους ελέγχους των διωκτικών Αρχών.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία,
η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί πλήρως το εύρος της παράνομης δραστηριότητας και των συναλλαγών των εγκληματικών ομάδων.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά δέκα Έλληνες, από 24 έως 81 ετών για φορολογικά και τελωνειακά αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. 
Οι διαφυγόντες φόροι, τέλη, κ.λπ εισφορές εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ? ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ? ΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ! ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΞΙΟΥΧΟΥ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΥΠΤΟΥΝ !!! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!