Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ «ΠΑΠΑΓΟ» ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ

Προχωρούν οι διεργασίες για κόμμα ελαφρώς δεξιότερα της Ν.Δ. Την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα κινείται ελαφρώς δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, συζητούν τον τελευταίο καιρό στελέχη που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς. Στη συζήτηση μάλιστα πολλοί εκ των «συνδαιτυμόνων» βλέπουν στο πρόσωπο του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας πρωτοβουλίας. «Ένας Παπάγος χρειάζεται», λέει χαρακτηριστικά πρώην στέλεχος της ΝΔ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, οι επαφές για το εγχείρημα έχουν ήδη προχωρήσει και οι συζητήσεις αρχίζουν να απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, προερχόμενα από,
τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, αλλά και τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η κινητικότητα των τελευταίων ημερών αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι υπάρχει, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μια μυστική δημοσκόπηση που αφορά στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κομματικού σχηματισμού υπό τον στρατηγό και σύμφωνα με την οποία τα ποσοστά αποδοχής στο σύνολο των ερωτηθέντων ξεπερνούν το 35%.





Δεν υπάρχουν σχόλια: