Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ευθύνες στον Ευάγγελο Βενιζέλο, για τη δημοσκοπική συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ, επέρριψε ο Κώστας Σκανδαλίδης. Ο κ. Σκανδαλίδης επανέρχεται, μετά τη διαγραφή του, δηλώνοντας ότι ξαναγράφτηκε στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, καθώς κανείς δεν μπορεί να του κόψει τη διαδρομή στο Κίνημα.
Ο πρώην υπουργός επιτέθηκε στον πρόεδρος του Κινήματος λέγοντας ότι η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει σε εκείνον, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι όλοι στο ΠΑΣΟΚ ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα.
Ο κ. Σκανδαλίδης προτείνει ανοιχτό συνέδριο,
με τη συμμετοχή όλων των τάσεων και των ρευμάτων του Κινήματος προκειμένου να αποφασιστεί ο δρόμος που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ.
Σχολιάζοντας την απόφασή του να καταψηφίσει τα τελευταία μέτρα, ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι είναι η πράξη ενός δράματος που θα έχει κακό τέλος, ενώ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύθηκε ποτέ με την τρόικα, από τις εκλογές και μετά.
Πρόσθεσε επίσης πως «αν το ΠΑΣΟΚ δεν επαναδιαπραγματευθεί τις θέσεις του, θα έχει την τύχη της ΕΔΗΚ του Ζίγδη και του Μαύρου».
Ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε πως θα ψηφίσει το φορολογικό «εάν περάσουν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ! ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ! ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ! ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ {κατα τον γραμματεα σασ } ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!