Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

'' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ''...

''Δεν υπάρχει άλλη συγκροτημένη και υπεύθυνη λύση από αυτή που ακολουθήσαμε, παρά τα όσα ισχυρίζονται ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή '', είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνεδρίαση Νομαρχιακών...
Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) όλης της Αττικής που βρίσκεται σε εξέλιξη, χαρακτηρίζοντας τις επιλογές '' αναγκαστικές και επιβεβλημένες σε ό,τι αφορά τη δημοσιονομική προσαρμογή ''. Κάθε άλλη επιλογή θα οδηγούσε σε καταστροφή '', ανέφερε χαρακτηριστικά.
'' Κάποιοι θεωρούν ότι είναι θεμιτό να καταγγέλλεις τα πάντα μέχρι τις εκλογές και μετά να κάνεις ακριβώς τα αντίθετα. Αυτό δεν είναι αποδεκτό '',
τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσθέτοντας ότι η περίοδος της Μεταπολίτευσης είναι η καλύτερη φάση της ιστορίας του νεώτερου ελληνικού κράτους.'' Και αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ΠΑΣΟΚ '', τόνισε.
'' Το σκέλος του προγράμματος που αφορά στις διαρθρωτικές αλλαγές είναι ένας εθνικός στόχος που δε θα έπρεπε να μας το υπαγορεύουν απ' έξω. Από Μάρτιο έως Μάιο του 2012 λάβαμε 75 δις. Τώρα διεκδικούμε 44 δις. Έτσι ζει η ελληνική οικονομία σήμερα. Τώρα έχουμε μια νέα αφετηρία '', είπε στη συνέχεια της ομιλίας του.
'' Στο φορολογικό οι προσπάθειες μας απέδωσαν σε ό,τι αφορά τις οικογένειες με παιδιά, τους νέους ανέργους και τους αγρότες '', τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: