Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕΡΓΟΥΛΑ ΦΩΚΙΔΑΣ : ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΚΤΩ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ

Ή  οι διαρρήκτες ήταν… ατζαμήδες,  ή οι πόρτες και τα παράθυρα ήταν πραγματικά «ασφαλείας» στα οκτώ σπίτια που δέχθηκαν ανεπιθύμητες «επισκέψεις» στην Δωρίδα της Φωκίδας! Σε καμία από τις περιπτώσεις οι δράστες δεν κατάφεραν να μπουν μέσα και έφυγαν άπρακτοι. Οι άγνωστοι κακοποιοί...
χτύπησαν πρώτα έξι σπίτια που χρησιμοποιούνται ως εξοχικά στη Σεργούλα, γνωρίζοντας προφανώς ότι οι ιδιοκτήτες δεν βρίσκονταν εκεί. Όμως, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν τις πόρτες ή τα παράθυρα και το μόνο που μπόρεσαν ήταν να ανοίξουν το γκαράζ ενός σπιτιού και να κλέψουν ένα αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen με το οποίο κινήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο,
 το πρωί της Δευτέρας σε έναν χωματόδρομο στο δημοτικό διαμέρισμα Καστρακίου και η Σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα. Όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, οι ίδιοι προφανώς κακοποιοί είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν και άλλα δυο σπίτια στον οικισμό της Γλύφας, αλλά ούτε εκεί τα κατάφεραν και έφυγαν με άδεια χέρια. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ευπαλίου ερευνούν για την εξιχνίαση των αποτυχημένων διαρρήξεων.

Αντίθετα, πιο  τυχεροί ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που έδρασαν σε διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλίας. Στους Σοφάδες Καρδίτσας, παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα της μονοκατοικίας ενός 45χρονου, μπήκαν στο εσωτερικό και άρπαξαν κοσμήματα και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στη Λάρισα, άγνωστοι έσπασαν την πόρτα της κουζίνας στο σπίτι ενός 66χρονου και άρπαξαν από μέσα χρυσαφικά, φο μπιζού, είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα, χειροποίητα κεντήματα, ακόμη και μια… ραπτομηχανή! Και στα Τρίκαλα, άγνωστος εκμεταλλεύτηκε την απουσία μιας 84χρονης από το σπίτι της, μπήκε μέσα και άρπαξε τις οικονομίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: