Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ

Υπάρχουν πολλά sites που υπόσχονται εκπτώσεις σε επώνυμα προϊόντα αλλά στην πραγματικότητα είτε ισχύουν υπο προϋποθέσεις αυτά που λένε είτε οι εκπτώσεις που προσφέρουν είναι πολύ μικρές τελικά! Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή της μια online πλατφόρμα ανάποδων δημοπρασιών, το dealingers.com, στην οποία μπορείτε να αγοράζετε ολοκαίνουργια προϊόντα τεχνολογίας, όπως το iPhone 5, με πολύ μεγάλες εκπτώσεις! Αυτό γίνεται χάρη στην καινοτομική μέθοδο με την οποία λειτουργεί το site αυτό.
Κάθε προϊόν ξεκινάει με την αρχική τιμή του (με την τιμή λιανικής δηλαδή) και αναλόγως πόσοι χρήστες συμμετέχουν στην κάθε δημοπρασία,
τόσο περισσότερο πέφτει και η πραγματική αξία πώλησης. Αξίζει να το δείτε και από μόνοι σας και να δείτε και τι άλλα προϊόντα έχουν πουληθεί μέχρι και σήμερα!
Οι εμπνευστές της ιδέας αυτής μας δηλώνουν πως, χάρη στην μέθοδο των ανάποδων δημοπρασιών, οι χρήστες έχουν πάντα την επιλογή να αγοράσουν φθηνότερα, αρκεί βέβαια να το αποφασίσουν και να μην περιμένουν ώστε να πέσει και άλλο η τιμή. Αυτό διότι, υπάρχει η πιθανότητα, αν ρισκάρεις, να αγοράσει άλλος χρήστης το προϊόν. Πάντα όμως το ποσό που θα πληρώσετε για ένα καινούργιο iPhone για παράδειγμα θα είναι χαμηλότερο από αυτό που αναγράφεται ως αρχική τιμή (ίση με την τιμή λιανικής).


Read more: http://www.newsbomb.gr/technologia/story/262966/pos-na-agorazete-proionta-teleytaias-tehnologias-fthinotera#ixzz2FU5flbNk

Δεν υπάρχουν σχόλια: