Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

«ΚΛΙΚ» ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΜΑΓΙΟ


ΙΤΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΤΗ «ΣΥΝΕΛΑΒΕ» ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ. Μετά τη δούκισσα του Κέιμπριτζ ήρθε η σειρά της Γερμανίδας καγκελαρίου να φιγουράρει με μαγιό στο ιταλικό περιοδικό «Chi».
Φωτογραφίες τραβηγμένες από παπαράτσι την περασμένη άνοιξη, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο σκανδαλοθηρικό περιοδικό, δείχνουν την Ανγκελα Μέρκελ εμφανώς χαλαρή να παραθερίζει στο ιταλικό νησί Ισκια στην αγκαλιά του συζύγου της, Γιοακίμ Zάουερ, και να απολαμβάνει τον ήλιο και τα μπάνια της φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό στην πισίνα του πολυτελέστατου ξενοδοχείου Miramare.
Ο Ιταλός παπαράτσι απαθανάτισε την καγκελάριο της Γερμανίας σε στιγμές χαλάρωσης, να βουτάει στην πισίνα, να κολυμπάει μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της και να,
στραγγίζει το μαγιό της μετά το μπάνιο.
 «Τόσο χαλαρή δεν είχαμε δει ποτέ τη Γερμανίδα καγκελάριο», γράφει στη λεζάντα του το ιταλικό περιοδικό, το οποίο τιτλοφορεί το ρεπορτάζ του «La cancelliera si svela nella vacanza italiana» («Η καγκελάριος αποκαλύπτεται στις διακοπές της στην Ιταλία»).
Με αεροπλάνο
Με μαύρο ολόσωμο μαγιό απαθανάτισε Ιταλός παπαράτσι τη Μέρκελ στις διακοπές της στο νησί Ισκια της Ιταλίας την περασμένη άνοιξη
Με μαύρο ολόσωμο μαγιό απαθανάτισε Ιταλός παπαράτσι τη Μέρκελ στις διακοπές της στο νησί Ισκια της Ιταλίας την περασμένη άνοιξη
Σύμφωνα με το περιοδικό «Chi», η 58χρονη Μέρκελ έφτασε στο πολυτελές, αλλά απομονωμένο ξενοδοχείο στο νησί Ισκια με στρατιωτικό αεροπλάνο, ενώ ο 63 ετών σύζυγός της ταξίδεψε μέσω Νάπολι με πτήση σε οικονομική θέση.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τις οκταήμερες διακοπές της τον περασμένο Απρίλιο, όταν το ζευγάρι προσπαθούσε επιμελώς να αποφύγει το αδιάκριτο βλέμμα των παπαράτσι, που είχαν εγκατασταθεί σε παρακείμενο λοφίσκο. Γι' αυτόν τον λόγο κυκλοφορούσαν συνεχώς εκτός ξενοδοχείου κρατώντας ομπρέλες, που θα εμπόδιζαν να απαθανατιστούν από τον φακό τους.
Χόλιγουντ
Το νησί Ισκια, το μεγαλύτερο στον κόλπο της Νάπολι, που έχει φιλοξενήσει τα γυρίσματα πολλών ταινιών του Χόλιγουντ, είναι αγαπημένος προορισμός της Γερμανίδας καγκελαρίου.
Η Μέρκελ επισκέπτεται το νησί εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια για τις διακοπές της και έχει γίνει πλέον γνωστή στους ντόπιους κατοίκους. Φωτογραφίες από τις ανοιξιάτικες διακοπές της Μέρκελ στο νησί είχε δημοσιεύσει και ο γερμανικός Τύπος, ωστόσο σε όλες η Γερμανίδα καγκελάριος απεικονίζεται εκτός ξενοδοχείου και... ντυμένη.
Σε αυτές φαίνεται να επαναλαμβάνει περιπάτους με τον σύζυγό της και βόλτες με καΐκια, ενώ σε ορισμένες κάνει την εμφάνισή της και η ομπρέλα με την οποία προσπαθούσε το ζευγάρι να κρυφτεί από τον ήλιο και... τους παπαράτσι.
Πριν από τρεις μήνες σάλος προκλήθηκε όταν το περιοδικό «Chi», το οποίο ανήκει στον όμιλο Mondadori του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δημοσίευσε γυμνόστηθες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον από τις διακοπές της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.
ΕΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: