Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΑΛΙΩΤΗ – ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ «ΠΑΝΕΛΙΣΤΑ»

Όλο και πιο συχνά εμφανίζεται τελευταία ο πρώην υπουργός κ. Κώστας Λαλιώτης.  Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη «Όπλων κρίσις. Νεκρικοί διάλογοι για την Αριστερά».
Ο κ. Λαλιώτης στο περιθώριο της συνάντησης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με παλιούς «συντρόφους» και να ανταλλάξουν απόψεις για τις πολιτικές εξελίξεις.
«Πανελίστας έχεις γίνει. Μη βγαίνεις τόσο συχνά γιατί θα γίνεις μαϊντανός», είπε χαμογελώντας στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλο.
«Τι να κάνω; Κάποιος πρέπει να βγαίνει να απαντά. Στην εποχή σας το ΠΑΣΟΚ ήταν στον αφρό κι έβγαιναν όλοι»,
απάντησε ο νεαρός βουλευτής.
Πάντως ο κ. Λαλιώτης εμφανίζεται όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, ενώ κύκλοι της Ιπποκράτους κάνουν λόγο για επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΣΕΣ ΜΕ 100 ΜΑΣΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ !!! ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ {το πτυχιο το πηρε ελεω ΠΑΣΟΚ και Υπουργειας του} ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΚΤΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ? Η ΜΕΓΑΛΟΚΤΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΙΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ? ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΕΧΩΔΕ ΤΑ "ΑΓΩΡΑΖΕΙΣ " ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ "ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ" !!! ΧΑΙΡΕ ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΠΑΣΟΚ ! ΧΑΙΡΕ ΦΩΛΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΛΟΠΩΔΙΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ! ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ !!! ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ !!!