Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Α’ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ Γ.Π.Σ. ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι στα γραφεία της υπηρεσίας μας βρίσκεται ολοκληρωμένο το Ά Κεφάλαιο της μελέτης Αναθεώρησης ΓΠΣ Ιτέας – Κίρρας, που περιλαμβάνει α) την ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης, β) τη διάγνωση προβλημάτων, προοπτικών – τάσεων της ΔΕ Ιτέας –Κίρρας καθώς και γ) την διατύπωση των εναλλακτικών προτάσεων ρύθμισης της περιοχής,  προκειμένου να λάβετε πλήρη γνώση έως τις 20-12-2012, καθώς μετά θα ακολουθήσει δημόσια παρουσίαση.
Στην ΔΕ Ιτέας που κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούμε όπως αναρτήσει σχετική ανακοίνωση στον πίνακα ανακοινώσεών της και ενημερώσει εγγράφως τις Τοπικές Κοινότητες Ιτέας, Κίρρας και Τριταίας καθώς και τους τοπικούς φορείς.
Η υπηρεσία μας είναι στην διάθεσή σας,
για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.
Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΕΣ !!! ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΑ κ.λ.π. ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΟΦ.ΗΡΩΩΝ ΜΕΔΡΙΚΟΙ-ΕΣ ΕΞΥΠΝΟΙ-ΕΣ !!! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ Η ΙΛΙΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΜΑ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!! ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ !!! ΜΠΑ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ !!!