Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

«ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΤΟ Τ.Ε.Ι. ΆΜΦΙΣΣΑΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ:  «Απονομή πτυχίων στο Τ.Ε.Ι. Άμφισσας»
Στην καθομολόγηση φοιτητών του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων και Εμπορίας και Διαφήμισης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) Λαμίας του Παραρτήματος Άμφισσας, παραβρέθηκε και απένειμε πτυχία η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή. Στην τελετή δόθηκαν 47 πτυχία Τουριστικών Επιχειρήσεων και 3 Εμπορίας και Διαφήμισης.
            Στην ομιλία της προς τους αποφοιτήσαντες η κα Γαζή, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη ζωή τους σε μια εποχή που όλα είναι δύσκολα για τη γενιά τους, δυσκολίες που εμείς τους κληροδοτήσαμε. Τόνισε ιδιαίτερα,
τη χαρά αλλά και την υπερηφάνεια που αισθανόμαστε όλοι για τα παιδιά που αποφοίτησαν από την πόλη μας, ζήτησε συγνώμη για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που τυχόν αντιμετώπισαν και δεν καταφέραμε να λυθούν. Πάντως, συνέχισε, εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το καθήκον και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ίδιο έπραξαν και οι άλλοι παράγοντες της εκπαιδευτικής κοινότητας. Τους διαβεβαίωσε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για να έχει αυτό το εκπαιδευτικό ίδρυμα συνέχεια και όποιος μπαίνει εμπόδιο, είπε χαρακτηριστικά, «το κρίμα στο λαιμό του».
Τέλος ευχήθηκε στους γονείς υγεία για να καμαρώνουν τα παιδιά τους και να τα χαίρονται στην πορεία της ζωής τους.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: