Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΑΛΑΪΟΣ: «ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ»

«Το Ωδείο έχει σπίτι»,τονίζει ο π. ∆ήµαρχος
Παρέµβαση έκανε στην εφηµερίδα µας ο πρώην ∆ήµαρχος Ιτέας κ. Αριστείδης Παπαλάιος, σχετικά µε τις δηλώσεις της αντιδηµάρχου κ. Γιώτας Λαίνη, για την πρόθεση της ∆ηµοτικής Αρχής να µετακοµίσει το ∆ηµοτικό Ωδείο στο Μερκούρειο, το οποίο προοριζόταν για Λαογραφικό Μουσείο και να στήσει το Λαογραφικό Μουσείο στο Μερκούρειο.
Πιο συγκεκριµένα υποστήριξε: «το ωδείο έχει δικό του σπίτι και δε χρειάζεται ν’ αλλάξει. ∆εν πληρώνει ενοίκιο, έχει παραδοθεί µε απόφαση του προηγούμενου ∆ηµοτικού Συµβουλίου. Σχολείο ήταν παλιά και σχολείο παραµένει. Γιατί πρέπει να γίνει αυτή η αλλαγή;
Επιπλέον το Μερκούρειο φτιάχτηκε για Λαογραφικό Μουσείο και µάλιστα το προηγούµενο δηµοτικό συµβούλιο είχε αποφασίσει στη διοίκηση του νέου Μουσείου να µπουν µέλη του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και ένα άτοµο από το ∆ΕΣΜΟ.
Καταλαβαίνετε ότι είχαν προχωρήσει ο σχεδιασµός του Μουσείου», τόνισε ο π. ∆ήµαρχος.
Το «Το Βήμα της Ιτέας» παροτρύνει  τον τελευταίο Δήμαρχο της Ιτέας, (γνωρίζοντας την αγάπη του για την πόλη)   να μας ενημερώσει για όλα τα θέματα της Ιτέας, που έχουν πάει πίσω, για την αποψίλωση των υπηρεσιών του Δήμου, για το ειρηνοδικείο που έφυγε χωρίς την παραμικρή αντίσταση , για αυτά που ακούγονται για την λεωφόρο ηρώων και για πολλά άλλα θέματα που απασχολούν την πόλη και δεν ασχολείται κανείς.



ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: