Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

ΛΑΜΙΑ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ΧΡΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ «ΕΣΒΗΣΕ» ΞΑΦΝΙΚΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από την είδηση του θανάτου ενός 3χρονου κοριτσιού, το οποίο διακομίσθηκε το πρωί της Παρασκευής στα επείγοντα του νοσοκομείου σε κωματώδη κατάσταση και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το 3χρονο αγγελούδι είχε νοσηλευθεί όταν γεννήθηκε στο νοσοκομείο "Παίδων" στην Αθήνα για πέντε περίπου μήνες, επειδή έλειπε κάποιο ένζυμο από τον οργανισμό του. Από τότε δεν υπήρξε ποτέ άλλο πρόβλημα. Με υπόδειξη των γιατρών ακολουθούσε συγκεκριμένο διαιτολόγιο χωρίς λιπαρά και όλα ήταν μια χαρά.
Ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη,
αδιαθέτησε άλλα χωρίς κάποια ανησυχητικά συμπτώματα. Το βράδυ έπεσε για ύπνο και το πρωί της Παρασκευής δυστυχώς δεν ξύπνησε.
Η νεκροψία νεκροτομή που ζήτησαν οι γιατροί θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου.
Εδώ όμως είναι που ξεκινάει ο δεύτερος Γολγοθάς για τους γονείς, που μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους έχουν να αντιμετωπίσουν και το ανάλγητο κράτος.
Επειδή η Ιατροδικαστική υπηρεσία στη Λαμία, υπάρχει μεν, αλλά δεν λειτουργεί επειδή έμεινε πάλι χωρίς νεκροτόμο, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα για να γίνει η νεκροψία νεκροτομή στην Αθήνα.
Όπως είπε στο LamiaReport συγγενής του παιδιού, ενώ βρήκαν ιατροδικαστική υπηρεσία ανοιχτή στη Πάτρα για να πάνε το κοριτσάκι το Σάββατο το πρωί, τους είπαν ότι πρέπει να περιμένουν μέχρι την Δευτέρα για να μεταφέρουν τη σορό στην Αθήνα.
Με άλλα λόγια αυτοί οι χαροκαμένοι γονείς θα πρέπει να περιμένουν από το πρωί της Παρασκευής - Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα μέχρι το απόγευμα, για να κηδέψουν το αγγελούδι τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: