Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΕΣ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD

Οι σαραντάρες ίσον δύο εικοσάρες. Δε μας πιστεύετε; δείτε τις φωτογραφίες  και θα πειστείτε!
Η σαραντάρα ίσον δύο εικοσάρες τραγουδούσε η Ρένα Βλαχοπούλου και όπως φαίνεται δεν είχε καθόλου άδικο. Στον πλανήτη Hollywood ο χρόνος δείχνει να έχει γίνει ο καλύτερος φίλος των κυριών καθώς όχι μόνο παγώνει για χάρη τους, αλλά τις κάνει να μοιάζουν στα καλύτερά τους πιο όμορφες από ποτέ.
Η σύζυγος του Will Smith, Jada Pinkett Smith είναι 40 ετών και υπέροχη. Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε το μπικίνι της στην εξωτική παραλία της Hawai και μας έκανε να σκάσουμε φανερώνοντας ένα κορμί καλογυμνασμένο, με άψογους κοιλιακούς που θα μπορούσε άνετα να ανήκει σε μία κοπέλα στα μισά της χρόνια.
Η Jennifer Lopez

είναι 43 ετών μόνο στα χαρτιά. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς την ενέργειά της, το καλογυμνασμένο της σώμα, τους sixpack κοιλιακούς και τη δεινή χορευτική της χάρη που βάζουν κάτω πολλές εικοσάρες; Κάτι ξέρει ο Casper Smart και δεν την αφήνει από τα μάτια του.

Μπορεί η Pamela Anderson να διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, για μας όμως έχει μείνει στην εποχή του Baywatch με το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της. Δε μας πιστεύετε; δείτε τη στις φωτογραφίες να βολτάρει στην παραλία και θα πειστείτε!



Δεν υπάρχουν σχόλια: