Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ

Η 16χρονη δεν άντεξε και το ομολόγησε στις συμμαθήτριές της. Αποτροπιασμό προκαλεί στον Κουρνά της Κρήτης το μαρτύριο που τραβούσαν δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 11 και 16 ετών, τα οποία βίαζε συστηματικά ο 54χρονος πατέρας τους.
Σύμφωνα με το flashnews η αποκάλυψη έγινε όταν η 16χρονη μη αντέχοντας άλλο το δράμα που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, το συζήτησε με συμμαθήτριές της,
οι οποίες την παρακίνησαν να απευθυνθεί στις αρχές, όπως και έγινε.
Η κοπέλα εμφανώς σοκαρισμένη περιέγραψε στους αστυνομικούς πως ο ίδιος ο πατέρας της ασελγούσε συστηματικά στην ίδια αλλά και στην 11χρονη αδελφή της.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 54χρονος έδερνε και τον 20χρονο γιό του, πολλές φορές μπροστά στα μάτια και της 49χρονης μητέρας των παιδιών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αλβανό με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και της ενδοοικογενειακής βίας και σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα, ενώ στα παιδιά παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ! ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΠΟΤΡΩΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ !!! ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΥΑΛΟ !!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Α Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α Τ Α !!!!!!!!!