Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΆ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

«ΨΕΥΤΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ» 
 
Σε μια δήλωση φωτιά  ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου αναφερόμενος σε όσα έγραψε ο δημοσιογράφος Μ. Ιγνατίου στο βιβλίο του. 
 «Κάποιοι έκτισαν καριέρες και άλλοι κομματικά οφέλη πάνω στη λάσπη, τη συκοφαντία, τη συνωμοσιολογία και το ψέμμα, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την οργή του Ελληνικού λαού.
 Αρκετά όμως, ανέχτηκα αυτές τις συμπεριφορές.
 Αρκετά, για όσους θέλουν πάνω στην πλάτη μου και σε βάρος της αλήθειας να κερδοσκοπούν. 
 Αρκετά, για τη συστηματική συσκότιση της αλήθειας, προκειμένου να προστατευτούν πρόσωπα, κατεστημένα και πολιτικές πρακτικές που έβλαψαν το δημόσιο και το εθνικό συμφέρον. 
 Όσο συνεχίζεται αυτή η εύκολη συνωμοσιολογία, η λάσπη και η συκοφαντία, τόσο ο τόπος θα χάνει τον προσανατολισμό του και θα κρύβονται άνομα συμφέροντα πίσω από μυθοπλασίες, τόσο θα υποφέρει ο Ελληνικός λαός που θέλει ουσιαστικές αλλαγές στον τόπο.
 Μια Ελλάδα χτισμένη πάνω στην αλήθεια και όχι σε δεκανίκια.
 Ο κ. Ιγνατίου, προστίθεται σε όσους προστατεύουν συγκεκριμένα πρόσωπα και τις εγκληματικές τους πολιτικές, που είχαν τεράστιες ευθύνες για την κρίση.
 Και συγκεκριμένα, τις κυβερνήσεις Καραμανλή. 
 Ψεύτες, συκοφάντες, πληρωμένοι κονδυλοφόροι, προπηλακισμοί, στημένα δημοσιεύματα και δήθεν αποκαλύψεις, δεν με αγγίζουν και το κυριότερο, δεν με πτοούν. 


 Θα με βρίσκουν πάντα απέναντί τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: