Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ...ΜΠΥΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ


Ο Στέφανος Κασσελάκης το έκανε ξανά: ξεσκόνισε τον ώμο του σε ζωντανή μετάδοση. Αυτήν τη φορά, το έκανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη ) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν 22 Σεπτεμβρίου 2023 όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Δράμα, θέλοντας έτσι να δείξει ότι θα… εξολοθρεύσει -πολιτικώς- τους εσωκομματικούς αντιπάλους του.

Όπερ και εγένετο, με την «Ομπρέλα» του Ευκλείδη Τσακαλώτου και τον Στέφανο Τζουμάκα ν’ αποχωρούν σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ξεσκονίζω ό,τι έχει ειπωθεί εδώ μέσα», είπε.

Διαβάστε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.
Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως είπα και χθες -και το εννοώ-, δεν υπάρχει στενός κύκλος. Για όλους εσάς που μου λέτε «σε στηρίξαμε»: Ευχαριστώ, είμαι ευγνώμων, αλλά από εδώ και πέρα αυτό δεν έχει σημασία για μένα. Θέλετε να δουλέψετε; Ελάτε. «Ξεσκονίζω» από πάνω μας ό,τι έχει ειπωθεί. Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Όταν πια τελείωσε η συνεδρίαση, ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε για ποτάκι, ενώ ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του εντός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, έδωσε το «παρών» σε γλέντι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε για ποτό σε φούρνο απέναντι από το ξενοδοχείο όπου είχε διεξαχθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη μετά από το τέλος της συνεδρίασης:



Δεν υπάρχουν σχόλια: