Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ «ΜΠΑΖΩΜΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ...

Η «μάνα των Τεμπών» στέκεται και στο πλευρό των παιδιών που δίνουν Πανελλήνιες, αλλά και των γονιών τους, που έχουν κάνει τόσες θυσίες και όνειρα για το μέλλον τους, με αφορμή μια σοβαρότατη καταγγελία για τα όσα έγιναν στο μάθημα της Φυσικής.
Ειδικότερα, η Μαρία Καρυστιανού -καταγγέλλοντας ονομαστικά και με σθένος τον υπουργό Κ. Πιερρακάκη- καλεί τους πολίτες να λάβουν μέρος στο ψήφισμα «ΣΦΑΓΗ» ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: λάθος ή στοχευμένη; στον σχετικό ιστότοπο Avaaz, το οποίο ξεκίνησαν τρεις μητέρες που τα παιδιά τούς έδιναν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις σε συνθήκες καύσωνα, ερχόμενα, όπως και χιλιάδες άλλοι μαθητές Λυκείου από ολόκληρη τη χώρα, αντιμέτωπα με «τα χειρότερα θέματα από το 1993», όπως αναφέρουν στην καταγγελία τους.

«Είμαστε εκπαιδευτικοί και γονείς και είμαστε πολύ εξοργισμένοι, γιατί μετά από σχεδόν τρία χρόνια κόπων και στερήσεων και μάλιστα κάτω από τις πιο άγριες συνθήκες ακρίβειας, ανεργίας και φτώχειας, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή “σφαγή” των παιδιών μας», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην καταγγελία τους οι τρεις μητέρες, υποστηρίζοντας πως όλα γίνονται για να βρεθεί… πελατεία για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που φέρνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: