Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΠΥΡΓΟΣ: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Άκρως συγκινητική αλλά και τραγική είναι ιστορία της Νίκης και του Λεωνίδα Οικονόμου οι οποίοι έφυγαν μέσα σε έναν μήνα προκειμένου να πάνε να συναντήσουν τον αγαπημένο τους γιο που είχε φύγει τρεις μήνες νωρίτερα.
Ο ισχυρός δεσμός που υπήρχε ανάμεσά τους και που τους κράταγε ενωμένους στην ζωή, δεν τους άφησε ούτε στο θάνατο να χωρίσουν.
Χθες στο ναό των Αγίων Πάντων φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν ένα από τους πιο παλιούς και πετυχημένους εμπόρους του Πύργου, τον Λεωνίδα Οικονόμου που λύγισε από την απουσία της γυναίκας του Νίκης που είχε φύγει...
ένα μήνα νωρίτερα και του 50χρονου γιου του που στις αρχές Μαϊου αποφάσισε... να αποχωριστεί την επίγεια ζωή και να αναχωρήσει για το ταξίδι χωρίς γυρισμό.
Η θλίψη και ο πόνος για τον χαμό του γιού της έκαναν την στοργική μητέρα να λυγίσει και στο τέλος να υποκύψει στο «θανατηφόρο χτύπημα» της αγάπης για την απουσία ενός από τα ποιό αγαπημένα της πρόσωπα προς το τέλος του καλοκαιριού.
Ο πόνος για το χαμό των δύο αγαπημένων του προσώπων δεν άργησε να καταβάλλει και τον πατέρα, τον Λεωνίδα Οικονόμου ο οποίος το Σάββατο άφησε την τελευταία του πνοή και την Κυριακή το απόγευμα τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία φίλοι γνωστοί και συγγενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: