Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ

Η οικονομική κρίση χτυπάει και τον χώρο της πορνείας από ό,τι φαίνεται καθώς οι ιερόδουλες είτε δεν βρίσκουν εύκολα...
πελάτες είτε αναγκάζονται να μειώσουν τις τιμές για τις υπηρεσίες τους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Corriere della Sera όμως, οι ιερόδουλες πλήττονται κυρίως από το αυξανόμενο ποσοστό φοιτητριών που για να πληρώσουν τα δίδακτρα όπως ισχυρίζονται αναγκάζονται να γίνουν πόρνες.
Το φαινόμενο κατήγγειλε η Κάρλα Κόρσο, πρόεδρος της επιτροπής για τα δικαιώματα των ιερόδουλων, η οποία δήλωσε ότι πλέον οι επαγγελματίες του έρωτα αναγκάζονται να μειώσουν τη τιμή σε πενήντα ευρώ για κάθε ερωτική επαφή, αν και υπάρχουν γυναίκες που δέχονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ακόμα και για πέντε ευρώ.
Σύμφωνα λοιπόν με την
επιτροπή, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος καθώς δεκάδες είναι οι νέες νοικοκυρές κι οι φοιτήτριες που εκμεταλλευόμενες τις ιστοσελίδες για online σεξ κερδίζουν ολοένα περισσότερους πελάτες οι οποίοι προτιμούν είτε να πληρώνουν για να ικανοποιούνται μέσω διαδικτύου είτε να επισκέπτονται τις γυναίκες στα διαμερίσματά τους αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο να πηγαίνουν στους οίκους ανοχής.

Το δημοσίευμα αναφέρει πάντως πως στην Ιταλία το σεξ επί πληρωμή έχει συνολικά οκτώ εκατομμύρια πελάτες, απασχολεί 80.000 ανθρώπους και αποδίδει τουλάχιστον 5 δισ. ευρώ το χρόνο, παρά την κρίση και τις φοιτήτριες που ζηλεύουν τη καριέρα των επαγγελματιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: