Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ;

Φυλλάδια με προεκλογικό υλικό της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο σπίτι ενός εκ των δύο δραστών για την εν ψυχρώ δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού τα ξημερώματα.
Πρόκειται για τον 25χρονο φίλο του 29χρονου πυροσβέστη που μαχαίρωσαν και σκότωσαν τα ξημερώματα επί της οδού Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα τον άτυχο Πακιστανό, γιατί όπως ισχυρίστηκαν του έκλεισε τον δρόμο …με το ποδήλατό του! Αμέσως μετά την πράξη τους διέφυγαν με το μηχανάκι τους και στη συνέχεια εντοπίστηκαν στο Σύνταγμα από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, όπου και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν δυο μαχαίρια.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων,
κατά Ζωής δεν πείστηκαν από τους …ισχυρισμούς τους για ο κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας και εξέτασαν ενδελεχώς την εκδοχή του ρατσιστικού εγκλήματος, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη δικογραφία και να στείλουν τους συλληφθέντες στον εισαγγελέα.
Από την υπηρεσία του πυροσβέστη, πάντως, αναφέρουν ότι έως τώρα δεν είχε δείξει ρατσιστική συμπεριφορά. Ο πυροσβέστης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες της ανθρωποκτονίας, για να διευκρινίσουν τις λεπτομέρειες του επεισοδίου.
Τον αριθμό κυκλοφορίας του σκούτερ, στο οποίο επέβαιναν, και τις πράξεις τους είδε ένας διερχόμενος από το σημείο του εγκλήματος οδηγός ταξί, ο οποίος ενημέρωσε την Άμεση Δράση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, οι δράστες είχαν συλληφθεί και κατηγορηθεί το 2007 για από κοινού διάρρηξη και κλοπή και το μέγα ερώτημα που προκύπτει είναι, πως προσελήφθη στην Π.Υ. το 2009 ο 29χρονος σήμερα πυροσβέστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: