Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ!

Τέτοιο "σουρωτήρι" με τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες, δεν νομίζουμε να έχει ξαναϋπάρξει
Και η πλάκα είναι ότι βγαίνουν οι αρμόδιοι και κάνουν
 επίκληση του "απορρήτου" για να μην δώσουν εξηγήσεις στην λεγόμενη Εξεταστική Επιτροπή της βουλής, που υποτίθεται ότι ερευνούσε αυτό το σκάνδαλο, όταν στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφοράει οπτικοακουστικό υλικό, προϊόν υποκλοπής,  με υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ... ξενοπηδάνε.

Εκτός από τραγελαφικό το όλο σκηνικό τι άλλο είναι; Ακούμε στο βιντεάκι που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ο Πάρης Καρβουνόπουλος, για να προαναγγείλει την συνέντευξη Γιάννη Μαντζουράνη, που θα μεταδώσει από την ιστοσελίδα του την Κυριακή, τον δικηγόρο του Κ Βαξεβάνη να μας λέει:

"Εδώ μιλάμε για ένα ευρύ δίκτυο τεχνολογικά προηγμένο που δεν αφήνει κανένα ίχνος ιδιοτικότητας και παραβιάζει όλα τα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων. Δηλαδή μπορεί να έχεις το κινητό τηλέφωνο κλειστό δίπλα στο κομοδίνο σου και ο υποκλοπέας να έχει εικόνα και ήχο από τις τρυφερές στιγμές σου με την σύζυγο σου ή την ερωμένη σου. Και δεν το λέω τυχαία, ούτε το ένα ούτε το άλλο. Υπάρχουν και τα δύο. Απλά ο κ. Βαξεβάνης έχει αποφασίσει και σωστά νομίζω, να μην ασχοληθεί με τις τρυφερές στιγμές κανενός υπουργού, κανενός άλλου προσώπου που είναι θύμα παρακολούθησης,

αλλά να ασχοληθεί μόνο με τα ζητήματα που άπτονται τις πολιτικής, που άπτονται των πολιτικών ελευθεριών που άπτονται της παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων δημοσίων προσώπων και, που σε τελική ανάλυση υπονομεύουν την ομαλή λειτουργία  του δημοκρατικού πολιτεύματος".

Και φυσικά ο νομικός ξέρει πολύ καλά τι λέει, αφού έχει γνώσει του υλικού που κατέχει ο εντολέας του.

Αυτή είναι η μια πλευρά του "σουρωτηριού". Η άλλη είναι οι νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές που προαναγγέλλει το Documento με το κλειστό κύκλωμα του Μεγάρου Μαξίμου να  "είχε περικυκλώσει τους πάντες… από την ΕΥΠ έως το Προεδρικό Μέγαρο για να διατηρείται στην εξουσία ως καθεστώς" και τον αστυνομικό συντάκτη του "Βήματος". Βασίλης Λαμπρόπουλος, να προαναγγέλλει ότι την Κυριακή θα διαβάσουμε μια σειρά αποκαλύψεις για την εισαγωγή του Predator στην Ελλάδα και για τις δυνατότητες που έχει σε κάθε "μολυσμένο" κινητό.

Φυσικά θα έχουμε εκτενή αναφορά, σ' αυτά τα δημοσιεύματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: