Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

O ΆΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΆΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι ο πιο φανατικός υποστηρικτής της Άννας Διαμαντοπούλου. Και μάλιστα όχι μόνο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ αλλά και για ιδιότυπη «διάδοχος» του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είναι τόσο μεγάλος θαυμαστής της Άννας Διαμαντοπούλου που έφτασε στο σημείο να «εξαερώσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλα ανεξαιρέτως τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ και να την ανακηρύξει «διάδοχό» του. 

«Θα έδινα ευθαρσώς την ψήφο μου στην κ. Διαμαντοπούλου», ανέφερε στο σχόλιό του ο Άρης Πορτοσάλτε και συνέχισε λέγοντας:

«Η κ. Διαμαντοπούλου είναι σε μια φάση ωριμότητας που μπορεί να πει κάποιος ότι μετά τον Μητσοτάκη, εγώ δεν λέω για συνεργασίες για να μην μπερδευόμαστε, τελειώνουμε με τον ένα και πιάνουμε κάτι άλλο. Στο κάτι άλλο ως Άρης Πορτοσάλτε δηλώνω ότι θα εμπιστευόμουν την Ελλάδα στην κ. Διαμαντοπούλου».

Τώρα εάν αυτή η τοποθέτηση είναι καλή για την Άννα Διαμαντοπούλου στην τελική ευθεία για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ θα φανεί στο χειροκρότημα. Όπως, επίσης, κι αν από το Μαξίμου αρχίσουν να βγαίνουν «καπνοί».

Το σχετικό απόσπασμα από το λεπτό 03:43 στο βίντεο που ακολουθεί.

Το σχετικό απόσπασμα από το 03:43


https://www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: