Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΦΩΚΙΔΑ : ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ - Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΛΑ ΠΑΡΟΝΤΑ

Πηγη iteapress:Σε εποχές που ο ελληνικός λαός και η Φωκίδα ματώνει και  μια θέση εργασίας είναι περιζήτητη, γνωστή εταιρία  της περιοχής μας για λόγους μάλλον δημοσίων σχέσεων (!!) έκανε υπέρ χλιδάτο πάρτι  με «φίρμα» τραγουδίστρια  κόστους 100.000!! ευρώ.   Θα μου πει κάποιος…. « δικά της είναι τα λεφτά ότι θέλει κάνει». Διαβάστε όμως και τα συμπεράσματα δικά σας.   Καλεσμένη η  εξουσία άπασα.  Από τον Περιφερειάρχη, πολλούς αντιπεριφερειάρχες της Στερεάς Ελλάδας, δήμαρχο και σχεδόν όλοι οι αντιδήμαρχοι. Το μενού περιελάμβανε και  προϊσταμένους δημοσίων υπηρεσιών που προΐστανται μάλιστα και σε δημόσιες υπηρεσίες και  έχουν αρμοδιότητα  στην εν λόγω εταιρεία.( Άντε μετά όλοι οι ανωτέρω  να μην «τρέξουν» όταν  τους το προστάξουν).  Το αποτέλεσμα ήταν   ένα κιτς  πάρτι στη…. μέση της φτώχιας…,  που προκαλεί την κοινωνία και μόνο αρνητικά σχόλια προκαλεί. Στο χορό φυσικά και τοπική εφημερίδα  (με το αζημίωτο) αφιέρωσε πολλές σελίδες για να ασχοληθεί  με το «θέμα» και γέμισε με φωτογραφίες,  που καμάρωναν (!) πολλών λιγούρηδων. Από  περιέργεια εγώ ρωτώ. Πιστεύουν στην εταιρεία ότι αυτά όλα τις κάνουν καλό;  Oποιος μελετήσει λίγο την ιστορία των μεγάλων επιχειρηματιών  θα διαπιστώσει,
                                                                                                                                             
σε δύσκολες εποχές η εξουσία πάντα σε εγκαταλείπει και ζητάς στήριξη από την κοινωνία και τον μαχόμενο  απλό άνθρωπο της καθημερινότητας.   Τότε;  Τα χρήματα που σπαταλήθηκαν θα μπορούσαν να απασχολήσουν αρκετούς νέους ανέργους (όχι μόνο συγγενείς του δημάρχου και άλλων της εξουσίας και μάλιστα αργόμισθων ) για αρκετό διάστημα  από  την περιοχή μας που μαστίζετε από τη ανεργία και τότε  η εταιρεία θα είχε «σύμμαχο» την κοινωνία και όχι με τέτοιου  είδους προκλητικές νέοπλουτίστηκες  χαζοεκδηλώσεις που μόνο σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ των βαλκάνιων, μπορούν να ευδοκιμήσουν. .                                                                                                                                            

Υ.Γ.  1Αυτού του είδους  οι προκλητικές  επιδείξεις κάποιον μας θυμίζουν …

Υ.Γ. 2 Προς της εταιρεία: Μην τσαντιστείτε, καλοπροαίρετα τα λέμε και είμαστε υπέρ των επιχειρήσεων, άλλα σκεφτείτε αυτά που λέμε και εμείς θα είμαστε ταπεινά μαζί σας.
                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: