Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΛΛΑ : ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ - ΈΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ

Τι μεταδίδει για το μακάβριο περιστατικό που συνέβη στην Πέλλα η ρεπόρτερ του γραφείου Βορείου Ελλάδος του Νewsit, Ελισάβετ Σταυριανίδου. Μακάβριο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης της 74χρονης Ιορδάνας Κόλλια, από το χωριό Θεοδωράκι Πέλλας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου του 2012. Από την άτυχη γυναίκα βρέθηκαν μόνο κάποια οστά, καθώς όπως εξήγησε στο newsit ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας, Ιωάννης Ζαχαρόπουλος "φαίνεται πως το άψυχο σώμα της έγινε βορά στα άγρια θηρία της περιοχής".  Η ηλικιωμένη έφυγε από το σπίτι της, όπου διέμενε με τη νύφη της και την ανηψιά της,
στο Θεοδωράκι, στις 29 Σεπτεμβρίου και από τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της άρχισε να την αναζητά και όσο περνούσαν οι μέρες, η αγωνία κορυφώνονταν.  Την περασμένη Κυριακή ένας βοσκός εντόπισε κάποια από τα οστά της μέχρι τότε αγνοούμενης, σε δασική περιοχή και τότε δόθηκε τέλος στην αγωνία των συγγενών της με τον πιο φριχτό τρόπο. 

"Τα οστά της βρέθηκαν διάσπαρτα στην περιοχή, ενώ τα ρούχα της που εντοπίστηκαν στο σημείο αναγνωρίστηκαν από τους συγγενείς της. Από την έρευνα που κάναμε, δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια"  δήλωσε στο Newsit ο κύριος Ζαχαρόπουλος.
 

Παρόμοια είναι και η εικόνα που μεταφέρει στο Newsit η ιατροδικαστής που εξέτασε τα ευρήματα, Ελένη Ζιγγελίδου. Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit  "δεν υπήρξαν κακώσεις στα οστά της 74χρονης. Ωστόσο μετά από τόσες μέρες που έμεινε το σώμα της εκτεθειμένο στην ύπαιθρο, δεν εντοπίστηκαν ούτε οι μύες της".
 

Συγκλονισμένοι είναι οι λιγοστοί συγγενείς αλλά και οι κάτοικοι του χωριού του Δήμου Αλμωπίας οι οποίοι δήλωσαν στο Newsit  "ηταν μοναχική γυναίκα, δεν είχε παντρευτεί ποτέ και ζούσε μια ήσυχη ζωή με την ηλικιωμένη νύφη της και την ανιψιά της".
 


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: