Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ : ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ!

Στην Κεφαλονιά, κατά το παρελθόν, έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά δαγκώματος ανθρώπων από σκύλους. Στο χωριό Κλείσματα όμως συνέβη ένα διαφορετικό περιστατικό που αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα που θέλει μόνο τα τετράποδα να επιτίθεται σε ανθρώπους. Η απίστευτη ιστορία συνέβη όταν ένα κοριτσάκι δύο ετών βρίσκονταν με τη θεια του και τη γιαγιά του, παίζοντας στην αυλή του σπιτιού τους.
Ξαφνικά ένα αναστατωμένο ροτβαιλερ, αφού πέρασε δυο φράχτες από παρακείμενα κτήματα, έφθασε στο χώρο όπου βρίσκονταν το κορίτσι με τις δυο κυρίες και άρχισε να του επιτίθεται.
Αμέσως,

όπως αναφέρει το inkefalonia.gr, επενέβησαν η θεία του και η γιαγιά του επιχειρώντας να προστατέψουν το παιδί.
Η γιαγιά του κοριτσιού στην προσπάθεια της να αποσπάσει το εξαγριωμένο σκυλί από το μικρό κορίτσι άρχισε να το τραβάει, μην μπορώντας όμως να το απομακρύνει με αυτό τον τρόπο το δάγκωσε στο πίσω μέρους του κεφαλιού του, καταφέρνοντας τελικά να αναγκάσει το σκυλί να απομακρυνθεί από το κορίτσι.

Το 2χρονο παιδί βρίσκεται καλά στην υγεία του , νοσηλευόμενο όμως με θλαστικό τραύμα στην παιδιατρική του Νοσοκομείου Αργοστολίου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: