Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;

Κάποτε ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτιζε αγκαλιά... σήμερα οι δυο τους μάχονται από τα έδρανα της Βουλής!
Ασφαλώς αναγνωρίσατε ότι ο μεσαίος κύριος είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δεν έχει αλλάξει σημαντικά από τη δεκαετία του '80 που τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία. Φορώντας ένα μακό ριγέ μπλουζάκι, ένα τζιν παντελόνι και γυαλιά μυωπίας, ο,

 Πάνος Καμμένος χαμογέλα στον φακό και ποζάρει δίπλα στους συναδέλφους πολιτικούς Αντώνη Σαμαρά και Λευτέρη Ζαγορίτη! Σήμερα ο Πάνος Καμμένος δείχνει να έχει κάνει το όνειρο του πραγματικότητα αφού ηγείται του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το κόμμα που ειδικεύεται στις μεταμφιέσεις, ο ασύλληπτος ΣΥΡΙΖΑ με τα ατέλειωτα πρόσωπα που ονομάζονται συνιστώσες, αυτός ο πολιτικός χαμαιλέοντας που χώνεται παντού και μπορεί να γίνει τα πάντα. Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις πρόσφατα πέτυχε και τον ως χθες αδιανόητο άθλο: ένωσε ένα τμήμα του, βασικά τον «αριστερό αντιεθνικιστή» ΣΥΝ με μια σειρά εθνοφασίστες στο ίδιο πολιτικό μόρφωμα που ονομάζεται ΣΠΙΘΑ και το οποίο παριστάνει το πατριωτικό κόμμα, ενώ είναι το πρώτο πιο ξεδιάντροπο κόμμα του ρώσικου ιμπεριαλισμού στην Ελλάδα. Προηγούμενα είχε ενωθεί στα πλαίσια του κινήματος του «δεν πληρώνω» και με συνιστώσες της «Χρυσής Αυγής»