Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΙΤΕΑ : ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΗΡΩΩΝ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΚΑΡΤΕΡΙΑ”

Σε συνέχεια προηγούμενης δημοσίευσής μας για την πολύπαθη Λεωφόρο Ηρώων και την περί αυτής φημολογία, δημοσιοποιούμε και την επιστολή μας προς την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας κα Νίκη Βούλγαρη, για να μάθουμε κι εμείς, το τί ακριβώς συμβαίνει στην πόλη μας.
Βλέπετε, διαγραφές γίνονται, μνημόνια έρχονται, Χωροταξικά ταχτοποιούνται, Λατομεία εγκρίνονται, Χρήματα δεν υπάρχουν και όπως και να το κάνουμε, έ, μιά κάποια ανασφάλεια, σε όλους μας υπάρχει. Και όπως λέει και μιά παροιμία μας : ''ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται''.
Εμείς όμως, εκτιμώντας βαθύτατα την κα Βούλγαρη και τις προθέσεις της, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε όσο γίνεται καλλίτερα τα συμβαίνοντα γύρω από την Λ. Ηρώων, διορθώνοντας την αίσθηση της θολούρας και της αναμπουμπούλας, προκειμένου να μήν τύγχει εκμετάλλευσης η όλη υπόθεση από κανέναν...κακόν λύκο. Περιμένουμε την απάντησή της, διαβεβαιώνοντάς την,
ότι η πρόθεσή μας είναι, να την βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο της. Και τούτο είναι αληθές. Ιτέα 8-11-2012
------------------------------------------------
”ΚΑΡΤΕΡΙΑ”
Σύλλογος ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ''
Καραϊσκάκη 72
Ιτέα Φωκίδος 332.00
Ιτέα: 6-11-2012
Αρ. Πρωτ : 28
Προς : Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου
Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
Δήμου Δελφών
Θέμα : Αναφορά πεζοδρόμησης Λεωφόρου Ηρώων Ιτέας
Σχετικό : Απόφαση υπ' αριθ. 28/ 17-7-2012 Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
Κυρία N. Βούλγαρη,
Με αφορμή την ομόφωνη σχετική απόφαση του Συμβουλίου σας, με θέμα την συνέχιση της ''Μελέτης Διάνοιξης Λεωφόρου Ηρώων-Σύνδεση με Περιφερειακή οδό'' και με δεδομένη την ανησυχία της τοπικής Κοινωνίας για τις εξελίξεις στο θέμα, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τα εξής :
1. Στην εισήγησή σας για το θέμα, εκτός των άλλων, αναφέρεται η με στοιχεία (Γ) φράση σας : “το ότι η Λ. Ηρώων είναι χαρακτηρισμένη από το Γ.Π.Σ. Ιτέας ως πεζόδρομος”. Λόγω της σπουδαιότητος του συγκεκριμένου δρόμου για την είσοδο και την ρυμοτομία της πόλεως και για τον λόγο ότι δεν γνωρίζουμε από πότε ισχύει αυτό, θα σας παρακαλούσαμε να μας γνωρίσετε, πότε και με ποιόν τρόπο έχει προκύψει αυτός ο χαρακτηρισμός. Ενδεχομένως να αγνοούμε αποφάσεις αρμοδίων οργάνων έως ακόμη και την τροποποίηση του Γ.Π.Σ. Ιτέας για το θέμα και για αυτό σας παρακαλούμε για την ενημέρωσή μας.
2. Μετά την απόφασή σας για την συνέχιση και την ολοκλήρωση της Μελέτης ''Διάνοιξη Λεωφόρου Ηρώων-Σύνδεση με Περιφερειακή οδό'' με τις επισημάνσεις όπως περιγράφονται, σε ποιό στάδιο βρίσκονται, τόσον η Μελέτη, όσον και η υλοποίησή της.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.
Μετά Τιμής
TO Δ.Σ.

πηγήhttp://karteria1.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: