Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ: ΚΡΙΑΡΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ

Ένας άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, την Δευτέρα το πρωί όταν δέχτηκε επίθεση από κριάρι, το οποίο του έφερε θανάσιμο τραύμα.
Το τραγικό γεγονός έγινε στην περιοχή Καταραχίου στον Πύργο, στον στάβλο όπου φυλάσσονταν το κριάρι.
O 80χρονος Κωνσταντίνος Τσίγγανος όπως κάθε μέρα έτσι και την Δευτέρα πήγε για να το φροντίσει. Το κριάρι όμως είχε επιθετικές διαθέσεις και το έδειξε από την πρώτη στιγμή.
Δεν άργησε να επιτεθεί στον 80χρονο αγρότη και τον χτυπούσε με μανία στο πρόσωπο και στην κοιλιά με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θανατηφόρο τραυματισμό του.
Όπως αναφάρει το iliapost.gr, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κριάρι είχε επιτεθεί στον άτυχο ηλικιωμένο. Γειτόνισσα, είδε τον άτυχο άντρα να κείτεται νεκρός με πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και ειδοποίησε τις αρχές.
«Τον είδα από το παράθυρο του σπιτιού μου. Τον είδα αρχικά να είναι μισοκαθισμένος στο έδαφος και νόμισα πως κάτι έπαθε. Στην συνέχεια είδα να έχει αίματα,
από την μία μεριά και αμέσως μετά το κριάρι να του επιτίθεται και να τον χτυπά με μανία ακόμα και όταν ήταν στο έδαφος», επισημαίνει η κύρια Μαρία Βλάχου.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ο ιατροδικαστής που μετά την αυτοψία στο χώρο και την πρώτη εξέταση του θανόντος επεσήμανε τα εξής: «Φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο τα οποία ήταν θανατηφόρα. Δεν φέρνει άλλες κακώσεις στο σώμα του ενώ τα θανατηφόρα χτυπήματα φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι προκλήθηκαν από το κριάρι το οποίο στο κεφάλι του έχει και αίματα», σημείωσε ο κύριος Κοσμάς Αλεξίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: