Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε, χθες, με επιτυχία η συνάντηση εργασίας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Άμφισσας, με θέμα τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Αντιπεριφερειαρχών Φωκίδας και Περιβάλλοντος, κας Παναγιώτας Γαζή και κου Μπέτσιου Νικόλαου.
            Στη συνάντηση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Δελφών και Γαλαξιδίου κα Μπακολουκά και κος Καραγιάννης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι Αγροτικών συνεταιρισμών καθώς και εκπρόσωποι του Τ.Ο.Ε.Β.
            Οι υπηρεσιακοί παράγοντες,
τόσο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, ενημέρωσαν με πληρότητα όλους όσους παραβρέθηκαν στη συνάντηση, απαντώντας σε πλήθος ερωτημάτων που υπεβλήθησαν, δίνοντας ταυτόχρονα πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.
Σκοπός και στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κοινού, σχετικά με την ορθολογική χρήση των υδάτινων οριζόντων οι οποίοι χρησιμοποιούνται είτε για την άρδευση είτε για την ύδρευση, στα πλαίσια της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης. Επιπλέον στόχος ήταν η ενημέρωση των αρμόδιων φορέων ώστε να συντονίσουν τις ενέργειές τους με αυτές της Περιφερειακής Ενότητας και της Περιφέρειας, για να διεκπεραιωθεί η διαδικασία ομαλά.
Κλείνοντας η συνάντηση, η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας τόνισε ότι η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για περαιτέρω πληροφορίες κι ενημέρωση.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: