Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΌΤΑΝ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ!

Όταν αστοιχείωτοι Γλεζοστρατούληδες προτείνουν να μπει χέρι στις «μεγαλοκαταθέσεις» των 20.000 ευρώ είναι υπεύθυνη «αριστερή οικονομική πολιτική». Όταν το προτείνει η μαντάμ Μέρκελ για τα μαύρα πακέτα της Ρωσικής ολιγαρχίας άνω των 100.000 ευρώ είναι επέλαση του 4ου Ράιχ !
Όταν επικροτείς την ιδέα να γίνεις οικονομικό γιουσουφάκι του «δημοκράτη» Πούτιν είναι υπεύθυνη «αριστερή διπλωματία» . Όταν σε διασώζουν οι φορολογούμενοι πολίτες των κρατών – εταίρων σου και η κοινότητα από την οποία μέχρι χθες ξεζούμιζες δισεκατομμύρια επιδοτήσεων τραγουδώντας «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά» είναι νέα κατοχή
Όταν οι τράπεζες αδελφής μπανανίας, σβήνουν δάνεια μεμονωμένων πολιτικών κόπρων είναι σκάνδαλο. Όταν οι τράπεζες της δικής σου μπανανίας χρηματοδοτούν χρεοκοπημένα κόμματα της ξεφτίλας,
(συμπεριλαμβανομένου του δικού σου) με εγγύηση μελλοντικές εκλογικές επιδοτήσεις που δεν θα εισπράξουν ποτέ είναι διαφανής επιδότηση της… Δημοκρατίας!
Όταν καταγγέλλεις το παγκόσμιο τραπεζικό καπιταλιστικό σύστημα και ζεις με το όνειρο της κατάρρευσής του είναι «αριστερή μαχητικότητα» . Όταν οι πρώτοι τριγμοί ακούγονται από αδελφή τραπεζική μπανανία, οι χτυπητές στον ουρανίσκο σου γαργάρες είναι υγιής οικονομική θεραπεία
Όταν ειρωνεύεσαι τον παράδεισο του παπαδαριού και βγάζεις σπυράκια στο άκουσμα της λέξης θρησκεία (και πολύ περισσότερο Ορθοδοξία) είναι «αριστερός ρεαλισμός». Όταν ή εκκλησία έστω και κατά δήλωση , εκφράζει πρόθεση με την περιουσία της να διασώσει τον επίγειο «αδελφό» τραπεζικό φορολογικό παράδεισο που ξαφνικά υπερασπίζεσαι, το παπαδαριό γίνεται ευπρόσδεκτος ρεαλιστής εταίρος!
Όταν αρνείσαι να ορκιστείς στον Θεό των εν λόγω παπάδων βάζοντας πάνω από αυτόν την «τιμή» σου είναι «αριστερός πραγματισμός». Όταν η δίψα σου για εξουσία σε φέρνει να συνεργάζεσαι με κόμμα ανεκδιήγητων καταΚΑηΜΜΕΝΩΝ ψεκασμένων που έχει ως συνιδρυτικό στέλεχος την Παναγιά την… Ψηφοθηρούσα ο «αριστερός πραγματισμός» σου μπορεί να βγει για έναν υγιεινό περίπατο στα πέρα αμπέλια πιασμένος χέρι-χέρι με την «αριστερή τιμή» σου
Όταν οι αρνήσεις των αντιπάλων σου γίνονται καταφάσεις μέσα σε μια νύχτα είναι κλασσική περίπτωση κωλοτούμπας. Όταν τα «επαναστατικά» «όχι» των άλλων που εκ του ασφαλούς έχεις επικροτήσει μετατρέπονται σε επονείδιστα «ναι» επίσης σε μια νύχτα είναι εθνικός θρίαμβος!
Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουν κάποιοι γραφικοί πως η πραγματικότητα είναι αμείλικτη σε λεονταρισμούς ποντικαράδων που βρυχώνται . Θέλει πολύ μυαλό για να αντιληφθούν πως χωρίς αποδεδειγμένη ισχύ οι τσαμπουκάδες στην σημερινή διεθνή διπλωματία καταλήγουν σε εθνικά Βατερλό. Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουν πως η ισχύς αποκτάται μέσα από στρατηγικές συμμαχίες. Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουν πως τα έθνη δεν έχουν μόνιμους συμμάχους αλλά μόνιμα συμφέροντα. Θέλει πολύ μυαλό για να συνειδητοποιήσουν πως χωρίς να έχεις εξασφαλίσει plan B δεν εγκαταλείπεις το plan A όσο και αν δεν το γουστάρεις! Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουν πως μεγαλύτερη ζημιά ακόμη και από μια τραπεζική χρεοκοπία στην εικόνα μιας χώρα κάνει το διεθνές της ρεζιλίκι σε συνδυασμό με την άρση κάθε επιφύλαξης πως είναι πλήρως απογυμνωμένη από συμμάχους!
Τελικά το να τινάξεις μια χώρα στον αέρα είναι πολύ πιο εύκολο απ όσο φαίνονταν! Αρκεί ένα τρυφερό ραντεβού του κατάπτυστου τσαμπουκαλεμένου Ανανανισμού με την ψεκασμένη δεξιά και την «επαναστατημένη» αριστεροσύνη!
ΥΓ Πρόσφατα στη χώρα που το 10% των πολιτών της ψηφίζει φασίστες (για τους «μαύρους» εννοώ, γιατί υπάρχουν και οι «κόκκινοι» για να μην ξεχνιόμαστε) και τους στέλνει στην Βουλή , κιτρινόμαυρος ανεγκέφαλος ηλίθιος χαιρέτησε το φιλοθεάμον κοινό του ναζιστικά και οι καθώς πρέπει «δημοκράτες» που για το 10% των ξεφτιλισμένων συμπολιτών τους βρίσκουν κάθε είδους ελαφρυντικά προκειμένου να μην τους αποκαλέσουν φασίστες , παρά το γεγονός ότι ψηφίζουν φασίστες, έπεσαν πάνω στον ηλίθιο να τον φάνε.
Αυτό το ξεφτιλισμένο 10% που στέλνει τους φασίστες στη Βουλή ως πότε θα έχει ελαφρυντικά? Θα βρεθεί άραγε κάποιος να τους πει με το όνομά τους δηλ. φασισταριά?
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: