Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

Μας το επισημαίνει αναγνώστης μας και αξίζει να το παραθέσουμε. Εχει σχέση με το γεγονός ότι αρθρογράφοι της “Αυγής” μας παραθέτουν ανερυθρίαστα τερατώδη ψέματα που γίνονται αντιληπτά με την πρώτη ανάγνωση. Οπως μας αναφέρει ο επιστολογράφος μας στην Πάτρα είναι σε όλους γνωστό η λυσσαλέα μάχη που έδωσαν όλα τα οργανωμένα τοπικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να μην εκλεγεί στον χθεσινό δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κομμουνιστής δήμαρχος Κώστας Πελετίδης. Μάλιστα το σύνθημα αυτού του αγώνα ενάντια στην “Λαϊκή Συσπείρωση” της Πάτρας το είχε δώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχε επισκεφτεί πρόσφατα της Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Χτες όπως ένας απ’ τους κεντρικούς δημοσιογράφους της “Αυγής”, ο Θανάσης Καρτερός μας γράφει στην στήλη του: “Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως, που είναι πήξε και δείξε, κάλεσε τους οπαδούς του να ψηφίσουν Δούκα στην Αθήνα. Κόντρα στον Μπακογιάννη. Και Κουρέτα στη Θεσσαλία. Κόντρα στον Αγοραστό. Και -άκου πράγματα!- Πελετίδη στην Πάτρα. Για να γίνει σε όλους φανερή η ασυνέπεια της ψήφου στους κόκκινους σε σύγκριση με τη συνέπεια των λευκών…”.

Αποφεύγοντας να αναπαράγουμε τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει ο επιστολογράφος μας, στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αρκούμαστε να τονίσουμε αυτό που είναι σε όλους γνωστό και τεκμηριώνεται από δεκάδες δημοσιεύματα ότι δηλαδή το κόμμα της αξιωματικής πολέμησε με λύσσα τον κομμουνιστή δήμαρχο. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της “ΕφΣυν” στο οποίο τονίζεται: “Στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ,

αποτελεί και η Πάτρα, όπου εκεί στηρίζει από κοινού με το ΠΑΣΟΚ τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου της πόλης, Βασίλη Αϊβαλή, με στόχο να τελειώσει η «δυναστεία» Πελετίδη που κρατάει εδώ και δύο θητείες”.

Υ.Γ: Ο επιστολογράφος μας επισημαίνει ότι είναι προς τιμήν τους κάποια τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Διονύσης Τεμπονέρας, δεν υπάκουσαν στην κομματική γραμμή και στήριξαν τον Κώστα Πελετίδη

vathikokkino.

Δεν υπάρχουν σχόλια: