Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΑ ΕΜΕΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΣ

Κοίτα να δεις που βάλθηκαν να μας κάνουν να συμπαθήσουμε τον νέο Δήμαρχο Αθήνας, Χάρη Δούκα το “δήμαρχο των καταληψιών και των «συλλογικοτήτων»”, όπως τον χαρακτηρίζει ο αρθρογράφος της athensvoice Μάνος Βουλαρίνος.

Η ιστοσελίδα Athens Voice από την πρώτη στιγμή της ύπαρξη της καλλιεργεί συστηματικά την μισαλλοδοξία και τον εργαλειακό ρατσισμό, γι’ αυτό κατά καιρούς έγινε στόχος ακτιβίστικων ενεργειών.

Αυτός ο τύπος, λοιπόν, ονόματι Μάνος Βουλαρίνος, γνωστός απεργοσπάστης τώρα από τον βόθρο της Athens Voice, εξαπολύει τα εμέσματα του στοχεύοντας τον Χ. Δούκα. “Ο δήμαρχος που στηρίχτηκε από τον Ανδρουλάκη, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν προμήνυε τίποτα καλό για την Αθήνα”, μας γράφει. (Ο αγράμματος δεν ξέρει ότι είναι Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ). Του αποδίδει “φιλομπαχαλική ρητορική” καταλήγοντας στο ότι “ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της χώρας στηρίζει τους τραμπούκους που έχουν καταλάβει τα πανεπιστήμια“.

“Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα είναι 5 δύσκολα χρόνια για την Αθήνα”, είναι το φινάλε στο λιβελογράφημα του Βουλαρίνου. (Πρέπει να πόνεσε πάρα πολύ τα άτομα συνομοταξίας Βουλαρίνου που η δεξιά έχασε τον δήμο της Αθήνας).

Οταν δεν ζητάει δημόσια συγνώμη για τα εμέσματα που γράφει στο διαδίκτυο, όπως τότε με την περίπτωση του Αντώνη Τζανακόπουλου, και δεν ξεπλύνει μπάτσους-βασανιστές, καταβάλλει προσπάθεια ο Βουλαρίνος να υπερκεράσει την επίθεση που έκανε από την ίδια ιστοσελίδα, η Σώτη Τριανταφύλλου, στον δήμαρχο της Αθήνας γράφοντας: “ο κ. Δούκας φαίνεται να υιοθετεί ολόκληρη την εργαλειοθήκη και την ορολογία της παλαβής αριστεράς που μας ηγεμονεύει. .”

vathikokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: