Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

OΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ …. ΠΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Η φωτογραφία είναι από το
το μπλοκ του συλλόγου των εργαζομένων 
στην περιφερειακή ενότητα Φωκίδας
σύλλογος των εργαζόμενων στην Περιφερειακή ενότητα Φωκίδας με τους υπαλλήλους,  αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στους απειλούμενους με απόλυση συνάδελφους τους.
Αποφάσισαν λοιπόν την κατάληψη του κτηρίου του διοικητηρίου, κλείσιμο των περιφερειακών γραφείων και τη συμμετοχή τους στην 24ωρη χθεσινή απεργία  που είχε προκηρύξει η ΟΣΥΑΠΕ με ισχυρή περιφρούρηση (ΣΙΚ!!!!).
Μαζικές κινητοποιήσεις με μορφές δράσεις που θα αποφασίζονται από τους εργαζομένους σε άμεση και καθημερινή συνεννόηση με τις άλλες περιφερειακές ενότητες της Στερεάς και συντονισμό με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων της Φωκίδας. Επίσης την συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι το οριστικό μπλοκάρισμα των αντιλαϊκών μέτρων, αποτροπής των απολύσεων και απόσυρσης των .
Ως εδώ καλά.
Έτρεξαν λοιπόν οι πρωτεργάτες έφτιαξαν τα πανό μετά φωτογραφήθηκαν και τράβηξαν για τον «αγώνα».
Τώρα λοιπόν αρχίζει και για λίγες μέρες, (μετά θα ξεχαστεί) η κοπάνα (όχι όλοι) και η ξενάγηση στα μεζεδοπωλεία της Άμφισσας για την εξακρίβωση το ποιος έχει το καλύτερο τσίπουρο και μεζέ.
 Και μετά όλοι,
σπίτι για ξεκούραση από τον κάματο της μέρας.
Και η περιφρούρηση πάει για ύπνο….. ή περίπατο
Και μην βιαστούν να μας κατηγορήσουν ότι τάχα δεν υποστηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων. Τον υποστηρίζουμε και είμαστε κατά των απολύσεων, γιατί διαλύουν οικογένειες και φέρνουν δράματαΑλλά δεν γίνονται έτσι οι αγώνες σύντροφοι ούτε από τους μαθητής των σχολείων.

Η φωτογραφία είναι από το  http://sypef.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html το μπλοκ του συλλόγου των εργαζομένων στην περιφερειακή ενότητα Φωκίδας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσύ ιδιοκτήτη του βήμα της Ιτέας χρόνια βολεμένος δίπλα στην εξουσία γλείφεις για το οικογενειακό σου βόλεμα. Τώρα έγινες και ρουφιανάκος. Συνάδελφος