Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

6 ξεκαρδιστικά βίντεο με θέμα την αυτοκίνηση: Πώς διαλέγουμε αυτοκίνητο, τί πρέπει να προσέχουμε στο δρόμο και γενικές συμβουλές
Ότι ο καθένας στο δρόμο κάνει ότι θέλει, το ξέραμε! Βρισιές, κορναρίσματα, αναστροφές, παράνομη στάθμευση, επιδεικτικές συμπεριφορές είναι στην καθημερινή διάταξη και δεν μας εκπλήσσουν.
Τι γίνεται όμως όταν μια γιαγιά πιάνει στα χέρια της το τιμόνι; Όταν αφήνουμε το παιδί μας να βάλει υγρό στους υαλοκαθαριστήρες; Ή όταν μια γυναίκα προσπαθεί να βάλει μόνη της βενζίνης. Όλες οι απαντήσεις στα πέντε πιο χιουμοριστικά βίντεο με κεντρικό θέμα την αυτοκίνηση
Δείτε τα ξεκαρδιστικά βίντεο


Αφήστε το σέρβις στους ειδικούς!

Άλλοι σου βγάζουν το λάδι και άλλοι σου το βάζουν εκεί που δεν πρέπει. Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν το σέρβις το κάνετε όπου βρείτε.







Εσείς με τι κριτήρια αγοράζετε αυτοκίνητο;

Ατυχές από μια άποψη διαφημιστικό -ουδεμία αναφορά στις δυνατότητες του προϊόντος- μεν, αρκετά αστείο δε! Πάντως αν είναι τα πράγματα έτσι αγοράστε Πόρσε αύριο… Συμφέρει!





Hot Chick Flashes Porsche - More bloopers are a click away



Όταν η γιαγιά έπιασε τιμόνι...

Δεξιοτίμονα αυτοκίνητα και οδήγηση στα αριστερά! Ή μήπως όχι. Μια γιαγιά παίρνει κυριολεκτικά το τιμόνι στα χέρια της και βγάζει όλο της το μίσος!





Old Couples Driving - Click here for the funniest movie of the week



Όταν κλείνουμε την πόρτα κοιτάμε πίσω μας

Πάντα προσέχουμε πίσω μας όταν κλείνουμε την πόρτα του αυτοκινήτου. Αυτό φαίνεται να είναι το συμπέρασμα του ερασιτεχνικού αυτού βίντεο. Και ο λόγος δεν είναι μη χτυπήσουμε κανένα αλλά για να μη βρεθούμε ξεβράκωτοι… Δείτε λοιπόν πως εξελίσσεται μια οικογενειακή βόλτα με το αυτοκίνητο όταν κάποιοι έχουν κέφια.





Mamma Arrabbiata - The most popular videos are a click away



Προσοχή! Κίνδυνος κακοσμίας!Αν μυρίζει η αναπνοή σας τότε μην οδηγείτε αυτοκίνητο. Υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος! Αυτό είναι το βαθύτερο νόημα του ευρηματικού, κατά τα άλλα, διαφημιστικού που έχει και τη λύση. Σπρέι κατά της κακοσμίας του στόματος.







Όσο και να τραβάς…Άμα δε φτάνει δε φτάνει. Όσο και να το τραβάς! Μιλάμε πάντα για τη μάνικα της βενζίνης και τι μπορεί να πάθει κανείς αν βαριέτε να κουνήσει το αυτοκίνητο του λίγο παραπέρα για να βάλει βενζίνη. Δείτε λοιπόν αυτό το πραγματικό βίντεο (;) για να γνωρίζετε και εσείς!



Δεν υπάρχουν σχόλια: