Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΠΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ HP

Το HP Pavilion Touch Smart Sleekbook και το νέο HP Pavilion Sleek book προσφέρουν επιδόσεις και προσιτή τιμή σε ένα λεπτό και ελαφρύ πακέτο.
Ενσωματώνοντας επεξεργαστές της AMD (A-Series APU), τα ολοκαίνουρια HPSleekbooks διαθέτουν οθόνη υψηλής ευκρίνειας (HD) διαγωνίου 15,6 ιντσών, έως 1 ΤΒ αποθηκευτικού χώρου για εφαρμογές, ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, έγγραφα και όλα τα αρχεία σας, τεχνολογία ήχου Dolby Advanced Audio, αποσπώμενη μπαταρία και ένα πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο για αυξημένη παραγωγικότητα.
Μια πλήρης γκάμα διαθέσιμων θυρών, συμπεριλαμβανομένων των HDMI, USB 3.0 και USB 2.0 προσφέρουν γρήγορες συνδέσεις σε φορητές συσκευές και άλλα περιφερειακά.
Τα HP Sleekbooks ενσωματώνουν επίσης μια σειρά αποκλειστικών τεχνολογιών της HP,
όπως το HPCoolSense, το οποίο προσαρμόζει δυναμικά τα επίπεδα ψύξης σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη με αποτέλεσμα να μην υπερθερμαίνεται ο υπολογιστής και το HP Protect Smart, το οποίο διασφαλίζει ότι δεν θα χαθούν τα δεδομένα σας αν ο υπολογιστής πέσει κατά λάθος κάτω.
Επιπρόσθετα, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στο HP Connected Music, το οποίο προσφέρει στους μουσικόφιλους ένα νέο τρόπο να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, μέσω της συνεργασίας της HP με τη Universal Music Group, την κορυφαία εταιρεία στο χώρο της μουσικής. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν αποκλειστικά προγράμματα και πακέτα ανταμοιβής της HP (Music Rewards Packages)μέσω της πλατφόρμας HP Connected Music, η οποία ενσωματώνεται στους υπολογιστές της HP με Windows 8. Μεταξύ των προσφορών περιλαμβάνεται η δυνατότητα να κερδίστε μοναδικά δώρα και εισιτήρια VIP γιασυναυλίες.
Το HP Pavilion Sleekbook αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική τον Φεβρουάριο με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 499€, ενώ το HP Pavilion Touch Smart Sleekbook αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 599€.

Δεν υπάρχουν σχόλια: