Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ο ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Καταγγελία  που έφτασε στο «Βήμα της Ιτέας» υπογεγραμμένη από συνέδρους που παρευρίσκοντο στο συνέδριο του Πασοκ λέει ότι, τσάκωσαν   τον πρώην γραμματέα της νομαρχιακής του Πασοκ  Φωκίδας  Ν. Πέτρου στο συνέδριο του Πασοκ,  ο οποίος είχε εισέλθει στο χώρο του συνεδρίου χωρίς να έχει την απαραίτητη κάρτα εισόδου,  χωρίς να είναι πιστοποιημένος ως παρατηρητής ή οτιδήποτε άλλο και είχε χρησιμοποιήσει προφανώς  κάρτα εισόδου άλλου ατόμου γιατί το όνομα του δεν ήταν σε καμία κατάσταση.  Όπως ήταν φυσικό εντοπίστηκε από άλλους συνέδρους (7 ΑΤΟΜΑ) από την Φωκίδα οι οποίοι τον αναγνώρισαν.  Όταν τον πλησίασαν και τον ρώτησαν για ποιο λόγο παρευρίσκεστε και με ποια ιδιότητα,  αυτός άρχισε να τους βρίζει με λόγια που δεν μπορούν να γραφτούν.  Αμέσως ειδοποιήθηκε,
η ασφάλεια του χώρου που γινόταν το συνέδριο (Σ.Ε.Φ.).  Αυτός συνέχισε να απειλεί και να βρίζει με ακατονόμαστες φράσεις. Το ερώτημα βέβαια είναι τι γύρευε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αφού ο ίδιος έχει παραιτηθεί από γραμματέας, έχει  δηλώσει ότι δεν ανήκει πολιτικά  στον χώρο αυτό και με κάθε ευκαιρία αρθρογραφεί σε τοπική εφημερίδα καταγγέλλοντας το.  Το ερώτημα βέβαια είναι ρητορικό, γιατί η απάντηση εμπίπτει σε αρμοδιότητες ψυχιάτρου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο άεργος κ πετρου λενε οι κακιες γλωσες ότι όταν παραιτηθηκε από γραμματεας της νομαρχιακης ξεχασε να παραδωσει το βιβλιαριο με τα χρηματα και εχει απληρωτα και 2 χρονια ενοικια.
Είναι αλήθεια φιλε νικο???

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ....ΑΣ ΡΩΤΑΓΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

αυτός θελει κατέβρεγμα και οχι ντα με την εφημεριδα.
του δίνετε και αξία αναφέροντας τον

Ανώνυμος είπε...

Λεει (ο μειωμένης αξιοπιστίας) ότι δέχτηκε «τραμπουκίστικη και κατά τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής και του κ. Κασσιδιάρη επίθεση, με μόνη την διαφορά ότι αντί για νερό δέχθηκα στο πρόσωπο μια εφημερίδα» (Αχ καλέ)
Ας μας πει αυτός (ο μειωμένης αξιοπιστίας) πόσες απειλές και πόσες βρισιές εκστόμισε όταν τον πέταξαν έξω εναντίον της Γαζη και όλων των άλλων όπως άκουσα από πολλούς να λένε
Αυτά με τίνος πρότυπα είναι αν δεν είναι χρυσαυγιτικες μέθοδοι?

Ανώνυμος είπε...

EΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΚ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ.
ΛΕΕΙ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ …."ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΑ" ….ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΙΛΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΑΙ».

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΩ.

Ανώνυμος είπε...

Για να δείτε όσοι δεν γνωρίζετε τον κ. Πετρου ποιος είναι… και πως πήγαινε γυρεύοντας για να βγάλει τα εσώψυχα του και τα απωθημένα του δείτε τι γράφει :
1.Αντί να ασχοληθεί με το περιστατικό (αν είναι όπως τα λέει) και τίποτε άλλο, γράφει και κατηγορεί την κ. Γαζη για πριν από δέκα χρόνια που ήταν υποψήφια νομάρχης. Μα κατ’ αρχήν ήταν και ο ίδιος υποψήφιος στο αναφερόμενο συνδυασμό. Τότε ήταν όλα καλά.
2. Γιατί δεν μας λέει ποια έμμισθη θέση έχει η κ.Γαζη στο πασοκ.
3. Γράφει ακόμη ότι ενδιαφέρετε τάχα για την αναγέννηση του Πασοκ. Ομως και πριν το συνέδριο αλλά και μετά (την επομένη μέρα) μη έχοντες άλλο τίποτα να κάνει, στέλνει διάφορα κείμενα στην εφημερίδα και μιλάει με φράσεις όπως «κουραδοκαστρα του Πασοκ.
4 Γράφει για πολιτικές ήττες των άλλων και ξεχνά ότι όταν του έδωσε το χρίσμα ο Θάνος για το δήμο Λιδορικίου είχε έλθει ΤΡΙΤΟΣ. (Δεύτερος όταν ο ανεξάρτητος τότε αείμνηστος Γιάννης Μολογιαννης.
5.Γραφει ακόμα ότι πήρε η κ.Γαζη το χρίσμα για αντιπεριφερειαρχης με τον τρόπο που αναφέρει. Μα κ. Πέτρου εσείς είσαστε τότε Γραμματέας της νομαρχιακής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρεου. Γιατί τότε δεν τα κατήγγειλες.
6. Πάνω στην απελπισία του να βρει συμμάχους, αναφέρει και τον κ.Σάββα για να τον εξευμενίσει και για να βγάλει δηλητήριο για την κ. Γαζη. Όταν ήταν γραμματέας όμως ,τον έβριζε με τα χειρότερα λόγια. Σε ξέρει καλά ο Σάββας κ. Πέτρου.
Όσο για τις ευαισθησίες του για την κοινωνά και τους ανέργους όπως λέει πότε του ήρθαν όλα αυτά στην μνήμη και τι σχέση έχουν όλα αυτά με το υποτιθέμενο κατ΄αυτόν περιστατικό?
ΑΠΛΩΣ ΠΗΓΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο "ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ" ΣΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ,ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ.... ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ;! ΟΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ... ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ... ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ S&B ΚΑΙ PAPAIOANNOU GROUP ΚΛΠ.. ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ.. ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ "ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ" ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ,ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ(ΓΑΖΗ)!!