Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ν.Δ.: ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει απεγνωσμένα ευκαιρίες να “δικαιώσει” την αδιέξοδη, τυχοδιωκτική πολιτική του! Δεν τον ενδιαφέρει η Κύπρος, δεν τον ενδιαφέρουν οι τράπεζες της Κύπρου, δεν τον ενδιαφέρουν οι καταθέσεις και το βιός των Κυπρίων. Τον ενδιαφέρουν μόνο στενά κομματικά οφέλη», τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Στην Κύπρο, όμως, όλη αυτή η δημαγωγία του χρεοκόπησε. Άμεσα, απόλυτα και ολοφάνερα πλέον…», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία προστίθεται:
«Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ενδιαφέρει η “εθνικά υπερήφανη στάση” σε οποιοδήποτε θέμα. Άλλωστε,
σε κανένα θέμα δεν έχει εθνικά υπερήφανη στάση. Σε όλα τα ανοιχτά εθνικά θέματα ζητάει πλήρη υποχώρηση της Ελλάδας. Σε πολλά, δικαιώνει τα χειρότερα επιχειρήματα των εχθρών της Ελλάδας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τον Ελληνισμό στην πλήρη απομόνωση. Και καταγγέλλει όσους του αντιστέκονται. Ας καταγγέλλει όσο θέλει. Τώρα πια τον κατάλαβαν όλοι. Και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Αλλά ούτε αυτό το έχει καταλάβει ακόμα…Αν το καταλάβαινε, θα έπρεπε να ντρέπεται. Αλλά πέρα που δεν καταλαβαίνει, δεν έχει ούτε τσίπα, ούτε ντροπή».





Δεν υπάρχουν σχόλια: