Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΟ «ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ»

Ιδού η Ρόδος... ιδού και ο νέος προορισμός για τον αισθησιακό τουρισμό!
Χίλιοι gay, λεσβίες, bisexual, τρανς, swingers και γυμνιστές ετοιμάζουν... απόβαση το καλοκαίρι στο «νησί των Ιπποτών» για να περάσουν πέντε καυτές μέρες (φυσικά και νύχτες) στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων, που στοχεύει να πάρει τα σκήπτρα από τη Μύκονο!
Σύμφωνα με το ifmedia.gr, πάντα τέτοιου είδους κινήσεις προκαλούσαν τη νευρικότητα τόσο των υπόλοιπων τουριστών όσο και των ντόπιων κατοίκων,
οι οποίοι ναι μεν χρειάζονται το ζεστό χρήμα (ελέω κρίσης) αλλά κρύβουν μέσα τους και το φόβο ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα ξεφύγουν.
Εξάλλου, δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θέλουν να συναντήσουν καταστάσεις όπως αυτές στη Μύκονο. Τα τρελά πάρτι, το σεξ στη μέση του δρόμου, το αλκοόλ μέχρι πρωίας τα έχουν στο Φαληράκι, όπου κάθε χρόνο γίνεται το «έλα να δεις». Και εκεί που όλες οι Αρχές του νησιού προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα κάθε καλοκαίρι από τους μεθυσμένους Άγγλους, τώρα έρχεται μία άλλη «κατηγορία» να φέρει τα πάνω κάτω.
Και δεν μιλάμε απλώς για κάποιες παρέες.
Λογικά στο «νησί των Ιπποτών» θα γίνει... απόβαση το καλοκαίρι, αφού υπολογίζεται (σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς) ότι τουλάχιστον χίλια άτομα έχουν ως σκοπό να επισκεφθούν τη Ρόδο!
Πάντως οι οργανωτές του σχεδίου είναι βέβαιοι ότι όχι μόνο δεν θα δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά θα υπάρξει και οικονομική ανάσα για το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: