Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΈΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΥΤΑΝΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το μεσημέρι η ψηφοφορία στο ΤΕΙ Λαμίας για την ανάδειξη του πρώτου Πρύτανη στο νέο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 5:00΄ το απόγευμα.
Υποψήφιοι είναι ο Γεώργιος Σταμούλης, Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Κωνσταντίνος Αναστασίου, Καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Τ.Ε.Ι. Λαμίας και πρώην Πρόεδρος του Ιδρύματος.
Στις 12:00΄ το μεσημέρι οι δυο υποψήφιοι κλήθηκαν από τον πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Ανδρέα Φιλίππου,
στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, σε ανοιχτή ακρόαση στην κοινότητα του Ιδρύματος.
Όταν λίγο μετά τη 13:00 στήθηκαν οι κάλπες για να ψηφίσουν οι 71 καθηγητές έναν από τους δυο υποψηφίους για την Πρυτανεία, οι φοιτητές που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν έκτακτη Γενική Συνέλευση προσπάθησαν να καταλάβουν κτίριο της βιβλιοθήκης, όπου θα γινόταν η ψηφοφορία.
Προς στιγμήν υπήρξε ένταση, αλλά χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Η ψηφοφορία διεκόπη προσωρινά και ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους φοιτητές.
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, οι δυο Υποψήφιοι, αλλά και όλοι οι καθηγητές υποσχέθηκαν στους φοιτητές ότι θα είναι στο πλευρό τους, στις όποιες κινητοποιήσεις αποφασίσουν για να σώσουν το Τμήμα της Ηλεκτρολογίας.
Σύμφωνα με το Lamiareport, αίσθηση προκάλεσε η απουσία από την συζήτηση, αν και κλήθηκε, του προϊσταμένου του Τμήματος της Ηλεκτρολογίας του κ. Λιγδή, η οποία σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από τους φοιτητές και άλλους παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: