Όταν πίνουμε τον
καφέ μας συνήθως προσθέτουμε γάλα για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ και γευστικό...
Η συνήθειά μας
αυτή έχει όμως σαν αποτέλεσμα την αύξηση αποβολής του ασβεστίου από τον
οργανισμό μας.
Σύμφωνα με
έρευνες, όταν το γάλα συνδυαστεί με υψηλή ποσότητα καφεΐνης αυξάνεται η
απέκκριση ασβεστίου στα ούρα και προκαλείται αυξημένη έκκριση ασβεστίου στο
έντερο.
Επίσης, έχει
παρατηρηθεί ότι ο συνδυασμός του καφέ με το γάλα είναι αρκετά βαρύς για το
στομάχι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου