Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΈΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ SWINGING: ΠΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Τι είναι το swinging και τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Το swinging είναι η ερωτική ανταλλαγή μεταξύ δύο ζευγαριών.Αν και αυτή η τάση είναι αρκετά διαδεδομένη στο εξωτερικό με πρωτεργάτη την Αμερική, στην Αθήνα υπάρχουν μέρη που έχουν αρχίσει τώρα να αναπτύσσονται και να αυξάνουν την πελατεία τους. Οι λάτρεις του Swinging ορκίζονται στις θεαματικές του επιδράσεις στη σχέση τους που σύμφωνα με αυτούς αντί να κλονιστεί δυναμώνει με αυτό τους το συνήθειο. Οι ενήλικες που έλαβαν μέρος στην έρευνα θεωρούν πως ο γάμος τους ή η σχέση τους είναι πολύ πιο υγιής μετά το swinging, νιώθουν χαρούμενοι και δε θεωρούν τη ζήλια πρόβλημα στη ζωή τους. Μάλιστα,
εντυπωσιακό είναι πως σεσχέση με ανθρώπους που έλαβαν μέρος στην έρευνα και δεν κάνουν swinging, οι swingers παρουσιάζονται πιο ευτυχισμένοι, με μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης στη σχέση τους και πιο ενδιαφέρουσες ζωές.

Εάν σας έχει εκνευρίσει, νιώθετε θυμωμένη, ή ζηλέψατε χθες που μίλησε στο κινητό του με τη συνάδελφο από τη δουλειά, μήπως η λύση είναι πιο απλή από όσο νομίζατε; Δεν ξέρουμε κατά πόσο η Ελλάδα ενδείκνυται για τέτοιου είδους καταστάσεις, εάν όμως θεωρείτε πως θα κάνει καλό στη σχέση σας να ανοιχτείτε και να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο, τότε συζητήστε το με το σύντροφό σας και γιατί όχι, πειραματιστείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: