Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΞΑΦΝΙΚΗ… ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ & ΠΑΣΟΚ!



Με άκρως κολακευτικά λόγια για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε στην αρχή της ομιλίας του ο πρώην γραμματέας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας, που είπε πολλές φορές πως «τιμάμε το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου».
Ειδικότερα, όπως είπε ο άλλοτε γραμματέας των ΑΝΕΛ: «Τιμάμε το ΠΑΣΟΚ για το γεγονός ότι διαμόρφωσε τη σύγχρονη δημοκρατική συνείδηση του λαού. Τιμούμε τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου».
Μάλιστα, ανέφερε πως και οι ΑΝΕΛ είχαν στα ψηφοδέλτιά τους στελέχη που ήταν με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ συνεχίζοντας την επίθεση… αγάπης προς το ΠΑΣΟΚ, είπε: «Λέμε ναι στο όραμα του Γιώργου Γεννηματά».
Όλα αυτά, βέβαια, προτού εξαπολύσει επίθεση για τη μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ, όπως είπε,
για το χρηματιστήριο και το Μνημόνιο, ασκώντας σφοδρή κριτική στις μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, προκαλούν εντύπωση τα θετικά λόγια του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ στο Συνέδριο της ΔΗΣΥ για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου, ειδικά από τη στιγμή, που ο επικεφαλής του κόμματος Πάνος Καμμένος ισχυριζόταν παλιότερα πως ο Ανδ. Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: